ARIA Premium Luxury

Spectaculoasa Colecție Aria celebrează împlinirea a 10 ani de la crearea primelor noastre  bijuterii cu simboluri de geometrie sacră și încununează un deceniu de manufactură a creațiilor creionate în armonia, echilibrul, pacea și perfecțiunea acestor simboluri.

Colectia Aria este dedicată unei conexiuni mai profunde între arta fină și eliberarea potențialului  extraordinar a ceea ce poate fi o bijuterie care combină materiale premium cu pietre semiprețioase, învățături străvechi cu simboluri de geometrie sacră.

Misiunea noastra este să vorbim direct cu inima și sufletul tău deoarece credem în bijuterii inspirate de tonuri divine care încurajează zeițele să iși cultive și fructifice feminitatea, împlinirea, bucuria, pacea, stabilitatea, armonia și echilibrul.

Colecția Aria Premium Luxury ridică luxul la rang de artă prin manufacturarea fină a materialelor atent selecționate de o calitate super premium în serii foarte mici dichisite temeinic, cu multă migală.

Fiecare bijuterie face parte dintr-o serie foarte limitată specificată în descrierea sa.Unele bijuterii sunt UNICAT altele fac parte din serii de maxim 5 creații. Împreună cu bijuteria veți primi și un certificat cu sigiului de ceară  care atestă ce creatie ați achiziționat din seria respectivă.

Logo colectia aria

Shopping Cart

Filtrează după preț

Filtrează după METAL

Filtrează după piatră sau cristal

Scroll to Top