Mandala personala – simbol spiritual natal imprimat pe produse

Meditatie Cu Mandala Personala A Mamei Pamant

Vă prezentăm oferta FOLconcept cu produse imprimate cu mandala personală dup ă data nasterii. La orice comanda a unui produs imprimat cu mandala personală primiti si o interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin. Dacă timpul îți este prieten, te invit să iti descoperi mandala. Citind aceste rânduri poti afla ce este si cum poti lucra cu psihocosmograma fiintei tale: mandala zilei de nastere.

În limba sanscrită, “manda” înseamnă cerc și sferă, iar “la” are sensul de conținător. Structura concentrică simbolică a mandalei personale reprezintă macro și micro universul, ființa umană în multi-dimensionalitatea sa.

Mandala personală  este calculată în funcție de data și ora nașterii, ceea ce face ca atât forma cât și coloristica ei să difere la fiecare persoană. Realizată pe baza numerologiei și a geometriei sacre, mandala personala vibrează armonios cu ființa noastră, fiind parte din construcția noastră cosmică. Mandala zilei de nastere ne pune în acord cu noi înșine și cu părțile profunde din noi.

Mandala personala dupa data de nastere este o structură concentrică, fiind definită și ca o psihocosmogramă ce are forța de a concentra privirea către Unitate. În multe culturi, mandalele au fost utilizate ca mijloc de exprimare și echilibrare, cu efect vindecător. Armonizând focul nostru interior, mandala personală ne ajută să avem idei creatoare, ele fiind capabile să ne concentreze către un țel constructiv.

Conform psihanalistului elvețian Carl Gustav Jung și psihologului David Fontana, natura simbolică a mandalei poate fi utilă în procesul de accesare treptată și progresivă a nivelurilor profunde ale inconștientului. Jung era convins că pictarea mandalelor personale îl face pe individ să acționeze integral asupra personalității. El mai afirma că, atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde determinând o atitudine de reverență față de viață. Toate acestea se datorează faptului ca mandala zilei de nastere funcționează ca o psihogramă care activează și accelerează transformarea și recalibrarea internă în acord cu scânteia divină din om, cu dorința sufletului.

Cum putem lucra
cu mandala personala?


Pentru a putea rezona în profunzimea fiecărei celule a corpului cu ceea ce ne transmite mandala personala, una din metodele recomandate este contemplarea. Această metodă necesită relaxare, răbdare, liniște și profundă absorbție meditativă. Contemplarea folosește atât aspecte ale meditației, cât și ale concentrării, având rolul de a activa corpul calos, secțiunea din creier care unește emisfera stângă cu emisfera dreaptă.

Variantele bidimensionale ale mandalelor create dupa data de nastere pot fi privite ca un plan al unei structuri tridimensionale. Atunci când le contemplăm, structura lor sacră iese din planul bidimensional și este interpretată într-un plan multidimensional.

Carl Gustav Jung a explicat că nevoia de a desena și privi mandale a apărut în timpul momentelor sale intense de dezvoltare personală. Apariția lor indică faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare. Când privim o mandala, ea ne armonizează, ne aduce liniște și pace, ne inlesneste conectarea cu Sinele Superior, cu partile cele mai profunde din noi.

Despre produsele imprimate cu acest simbol spiritual:

 • Tricou – dacă vreți să o purtați foarte aproape de corpul dumneavoastră pentru o mai bună funcționare a organismului;
 • Pernă – dacă doriți ca atunci când dormiți să aveți vise liniștite inspirate, care să vă transmită ceva important prin imaginile sau cuvintele ce vi se arată în acele vise.
 • Cană – pentru a revitaliza lichidul pe care îl beți, dar și armonizarea elementelor din mediul, locul în care se află cana respectivă.
 • Breloc – îl puteți pune la chei, energia sa de înaltă frecvență oferindu-vă protecție, siguranță.
 • Tablou – în functie de mărimea sa, îl puteți așeza pe perete în camera voastră preferată sau la biroul de la serviciul unde lucrați pentru a vă putea concentra și găsi mai ușor rezolvări în diverse situații, a avea mai mult spor și idei înalte.

În general, a avea în preajma noastră sau a purta imprimeul mandala zilei de nastere, are următoarele beneficii și semnificații:

 • radianța culorilor activează conexiunile de lumină, acționând până la nivelul cromozomial;
 • echilibrarea celor două emisfere cerebrale;
 • dezvoltarea intuiției;
 • liniște, pace, armonie pentru trup, minte, suflet;
 • curgerea lină a energiei vitale;
 • relaxare, însănătoșire psiho-emoțională;
 • creșterea creativității;
 • deschide o “poartă” către simetria și plenitudinea ființei umane.

Desigur, geometria sacră și culorile din mandala personala ne ajută să ne îmbunătățim anumite abilități, dar aceasta nu înseamnă să ne oferim puterea personală unui lucru din exterior. Rolul acestei mandale imprimata este de a ne reaminti comorile care am uitat ca există deja în interiorul nostru.

Calendarul Mayas

BONUS

Interpretarea din
calendarul mayaș
Tzolkin

La comandarea unui produs imprimat cu mandala zilei de nastere veți primi o scurtă interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin. Acest calendar urmărește cu exactitate timpul sacru la nivel galactic. Este unul din cele mai vechi și mai importante calendare atestate în America Centrală. (despre calendarul mayas)

creații personalizate
cu mandala după data de naștere


Ca și în astrologie, în funcție de data și ora nașterii, cu ajutorul informațiilor oferite de calendarul străvechi Tzolkin, vă puteți afla potențialul, calitățile, talentele cu care sunteți înzestrați. Astfel puteti să aveți mai multă claritate cu privire la domeniile, proiectele în care puteți contribui într-un mod benefic prin darurile voastre native.

2 comentarii la „Mandala personala – simbol spiritual natal imprimat pe produse”

 1. Avatar Of Cristiana

  Aș vrea să văd înainte de-a o comandă cum arată mandala corespunzătoare acestei zile de naștere 24 mai 1964. Mulțumesc frumos!

  1. Avatar Of Cristescu Bogdan
   Cristescu Bogdan

   Incercati sa cereti asta prin mesaj direct pe pagina de facebook! Acolo vi se si poate oferi o mica poza direct in dispozitivul dvs. Altfel aici nu poate fi facuta publica si nu discutam lucruri personale in zone publice in general!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top