Cele mai bune cadouri pentru cele 12 zodii

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Fiecare Zodie In Parte

Ne uităm la horoscopul nostru pentru orice, de la sfaturi de carieră la prietenii, la dragoste, așa că de ce să nu apelezi la cele mai bune cadouri în funcție de zodie, data viitoare când trebuie să cumperi un cadou? Indiferent cât de apropiat ești de prietenii tăi sau de cei dragi, cu excepția cazului în care îți spun exact ce își doresc, cumpărăturile de cadouri pot fi inutil de stresante. Așadar, atunci când ești presat să oferi un cadou care să fie apreciat cu adevărat, ia ca indiciu semnul zodiacal, poate ajută.

Pentru o îndrumare suplimentară, am contactat un astrolog pentru a ne ajuta să alegem cadourile care vibrează cu fiecare zodie. „Fiecare zodie are anumite înclinații și activități preferate”, ne spune astrologul. „Când cumperi cadouri bazate pe semnul zodiacal al cuiva, poți să răspunzi acestor preferințe și să oferi ceva care va fi iubit cu adevărat.” Berbec, aventuros? Căutați un cadou care să atragă latura lor sălbatică. Taur, relaxat? Alege ceva frumos, dar discret.

Indiferent dacă sunteți sau nu implicați în toată chestia cu astrologia, sunt șanse să le cunoașteți semnul zodiacal și nu se poate nega fiorul de a găsi un cadou care să-i facă să se simtă atât de bine. În continuare, dezvăluim cele mai bune idei de cadouri zodiacale pentru fiecare dintre cele 12 zodii, cunoscându-le personalitatea și patronajele cosmice. Vom vedea ce le place, ce li se potrivește și care sunt cele mai bune cadouri din Magazin Floarea Vieții pe care le puteți oferi în funcție de de fiecare zodie în parte:


Trăsăturile de caracter ale semnului astrologic Berbec

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei Din Zodia Berbec

Berbecul deschide Zodiacul, iar automotivarea și inițiativa sunt semnul distinctiv al acestui semn zodiacal. Oamenii din Berbec primesc adesea un pic de răutate absurdă de la unii astrologi care îi acuză că sunt egoiști și zadarnici, dar adevărul este că Berbecul este mai des în căutarea sinelui și nu este chiar așa de absorbit de sine.

Alte semne zodiacale au îmbrățișat mantra „sacrificiului de sine” a Puritanilor (și într-o anumită măsură a mișcării New-Age), dar Berbecul poate vedea că, pentru a obține iluminarea, primul pas este să te cunoști pe tine însuți. Al doilea pas este să te iubești pe tine însuți. Berbecul pare să știe în mod înnăscut că nu îi poți ajuta pe ceilalți dacă ești tu însuți mizerabil, așa că are mai puține probleme în a rămâne pe calea personală decât multe dintre celelalte zodii.

Provocarea „Berbecilor” poate fi să-și vadă dincolo de propriile interese imediate și să empatizeze cu ceilalți. Berbecul este un lider în șablonul „conduc eu, urmați-mă sau îndepărtați-vă din calea mea”. Nu îi deranjează dacă se pare că altcineva este la conducere, cu condiția ca ei (Berbecul) să fie adevărata putere din spatele tronului. Ei tind să fie un pic cam obsceni în vorbire și maniere. Rar cineva din zodia Berbec este cu adevărat timid.

Berbecul Elton John a fost criticat pentru personalitatea sa extravagantă, costumele și opiniile directe, dar nimeni nu contestă că este o personalitate unică, cu un talent uriaș. Aflat într-un semn remarcat prin independență, este adesea dificil să pui la pământ un Berbec. Dacă întâmpini dificultăți în a-ți face partenerul Berbec să se stabilească, învață să cânți „Dacă iubești pe cineva, eliberează-l”, pentru că sunt șanse să fii mereu nevoit să lași un spațiu doar al lor. Acestui semn nu-i place să fie înăbușit.

Cele mai bune cadouri pentru Berbec

Berbecul este condus de planeta neînfricată și activă Marte, ceea ce explică natura lor aventuroasă și competitivă. Astrologul se referă la Berbec ca fiind „antreprenorii zodiacului”, adăugând că „întotdeauna vor să câștige și să facă tot ce pot”.

Dacă vrei să faci un Berbec fericit, dăruiește-i „ceva frumos, util și la muncă sau chiar accesorii pentru biroul de acasă”. Astrologul ne recomandă că cele mai bune cadouri sunt cele axate pe fitness, cum ar fi un abonament yoga sau un ceas inteligent, care pot mulțumi personalitățile lor competitive și foarte muncitoare.

Bijuteriile cele mai potrivite pentru Berbec pot fi cele cu simbolurile suveranității divine (precum simbolul merkaba, ANKH sau Yin&Yang), dar și cele care energizează direct purtătorul (precum bijuteriile cu cristale sau pietre semiprețioase). Veți surprinde plăcut un Berbec și cu o cană personalizată cu simboluri de geometrie sacră. Le place misticul și șansa de a bea apa sau băutura preferată dintr-un obiect puternic încărcat energetic, știind și că asta le va ajuta în orice moment din viață.

Trăsături de caracter ale semnului zodiacal Taur

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei Din Zodia Taur

Nu veți obține prea multe argumente de la un Taur dacă îi numiți încăpățânați, inflexibili și neschimbați. Cei mai mulți dintre ei văd stabilitatea și caracterul practic ca pe o virtute. Taurul iubește mâncarea bună, râsul bun, lucrurile mai fine din viață și orice îl face să se simtă bine într-un mod „sensibil”. Poți să părăsești un Taur ani de zile, dar poți conta pe el să fie „același prieten vechi” ani mai târziu.

Ei se blochează într-un fel în căile lor, dar de obicei se simt confortabil cu asta. Nu simt nevoia să se laude, să-și sufle-n propriile coarne, de fapt, dacă vrei să confesezi un secret și să fii sigur că va fi păstrat, împrietenește-te cu un Taur! Puteți conta pe acest semn în a vă susține după ce au decis să vă facă parte din „colecția lor de ciudățenii”. Și le place să colecteze, atât oameni, cât și chestiuțe.

Astrologii nu vorbesc prea mult despre „imaginație” și Taur, dar din experiența mea, oamenii Taur sunt foarte imaginativi, poate din cauza influenței puternice a lui Venus. George Lucas este un Taur și nu există niciun argument că este unul dintre marii vizionari creativi ai timpului nostru (cunoscut pentru Star Wars și Indiana Jones).

Calea oamenilor din zodia Taur către succes nu este de obicei calea rapidă, ei aleg un ritm lent și constant și, odată ce au decis că își doresc ceva, aproape întotdeauna își urmează calea. Poate sub-evaluați ca iubiți din cauza reputației lor deznădăjduite (și a lipsei de interes pentru lăudăroși), adevăratul tip de Taur este de fapt unul dintre cei mai romantici și pasionați, chiar dacă uneori lipsiți de imaginație. Sunt credincioși și de bază în caz de o problemă.

Cele mai bune cadouri pentru cei din zodia Taur

Cei din zodia Taurului sunt guvernați de Venus, care este planeta frumuseții și a iubirii. Ca atare, „sunt foarte senzuali și apreciază întotdeauna un strop de la țară, chiar dacă locuiesc în oraș”, spune astrologul. „Taurul iubește florile, le-ai putea oferi un buchet, o plantă de apartament sau poate chiar o consultație la un grădinar.” Se recomandă, de asemenea, un „parfum de ultimă generație, o zi la spa sau un halat de baie moale și superb” pentru aceste suflete iubitoare de frumusețe.

Bijuteriile din argint din colecțiile exclusive sunt cele mai potrivite cadouri pentru nativii din zodia Taur. Un cadou deosebit, frumos, elegant și plin de însemnătăți profunde precum bijuteriile cu topaz mistic, cu sultanit sau cele cu simboluri de geometrie sacră precum Floarea Vieții, Cubul lui Metatron, Sri Yantra sau orice alt simbol vechi cu valențe spirituale înalte.

Trăsăturile caracteristice zodiei Gemeni

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei In Zodia Gemeni

Gemenii sunt sub semnul „comunicării” – veți găsi adesea un număr disproporționat de zodii Gemeni în domeniul telecomunicațiilor, publicistic, relațiilor publice, radioului și știrilor. Sunt scriitori și comentatori minunați. Acești oameni adoră să vorbească. Legendele născute în zodia Gemeni, precum Teo Trandafir sau Loredana Groza, ne pot confirma asta.

Umorul inteligent, grijuliu și umil este un semn distinctiv al comediantului Gemeni Doru Octavian Dumitru. Glumele și râsetele zboară cu o milă pe minut, influența lui Mercur fiind puternică în acest semn zodiacal.

Gemenii primesc o reputație proastă de la unii astrologi pentru că sunt superficiali și zadarnici, uneori chiar par așa. Dar dintr-o altă perspectivă o să descoperiți că sunt atât de sensibili și ușor de rănit, încât învață să se protejeze păstrând intimitatea la distanță. Dacă îți iei timp, vei descoperi că majoritatea nativilor din Gemeni sunt cu adevărat destul de profunzi, până la urmă gândesc tot timpul.

Gemenii au fost „acuzați” de unii astrologi că sunt și ei iubiți neîmblânziți, dar nu veți găsi un partener mai interesant sau captivant ca un Gemeni. De ce ar vrea cineva să îi conducă? Asta doar i-ar constrânge și îi va face nefericiți pe ambii parteneri pe termen lung.

Cele mai bune cadouri pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicării și intelectului. Deloc surprinzător, „Gemenii iubesc stiloul și hârtia”, spune astrologul. „Ar aprecia un instrument de scris bun sau articole de papetărie personalizate precum agendele sau jurnalele.” Gemenii pot fi, de asemenea, cititori voraci, cărora le place să călătorească și să exploreze lumea din jurul lor. „O geantă drăguță sau o carte bună ar fi un cadou perfect pentru ei”.

Pentru nativii Gemeni puteți alege din cărțile filozofie sau de natură spirituală din magazinul nostru. Creațiile personalizate cu mandala datei de naștere și descrierea semnului zodiacal din calendarul Maya, sunt cadouri potrivite pentru zodia Gemeni.

Pentru Gemeni, toate bijuteriile cu simbol de geometrie sacră din argint sunt cele mai bune cadouri. Creațiile sunt livrate alături de broșura cu explicații și detalii despre simbol, ceea ce îi va mulțumi pe cei din zodia Gemeni, lămurindu-i în detaliu despre puterea simbolurilor străvechi.

Trăsăturile de caracter ale zodiei Rac

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei In Zodia Rac

Racul este sub semnul „Acasă, Vatră, Lună și Mamă” și, ca atare, poate fi incredibil de sensibil, plin de compasiune și empatie. Nativii Rac tind să compenseze excesiv cu un exterior dur asemănător simbolului lor, crabul, iar acest lucru poate fi mai greu pentru bărbați decât pentru femei din cauza sexismului preconceput din cultura modernă.

Racii vor pretinde adesea că sunt raționali și insensibili, dar familia apropiată și prietenii vă vor spune că sunt extrem de sensibili, intuitivi și adesea prevăzători. Condus de Lună, acest semn zodiacal suferă de schimbări de dispoziție și pot părea de-a dreptul „bipolari” uneori. Renumitul tenismen Ilie Năstase este un bun exemplu de Rac la locul de muncă. Acesta este un bărbat care este dedicat cu înverșunare familiei sale și meșteșugului său, un om a cărui profundă compasiune a fost demonstrată în numeroasele apariții pe care le-a avut și în devotamentul său față de susținerea altor sportivi precum Simona Halep.

În schimb, femeleile Rac tind să fie mult mai dure decât par la început. Dacă te îndoiești de pasiunea unui Rac, trebuie doar să te pui între o femeie Rac și copii sau cei dragi ei. Îi vei simți în grabă muchiile ascuțite ale cleștilor! Racul tinde să fie, de asemenea, un fel de păstrător sau de colecționar. Ei pot dobândi munți uriași de lucruri pe care nu le vor folosi niciodată, dacă dorința de a poseda nu este canalizată într-un fel pe o activitate creativă.

Cele mai bune cadouri pentru Rac

Pentru răsfățarea Racului, căminul este locul unde îi este inima. „Racul este guvernat de lună, care guvernează casa și orice este asociat cu ea”, spune astrologul. „Le place să gătească și ar aprecia o nouă tigaie sau un card cadou pentru cursuri de gătit.” Racii pot fi, de asemenea, foarte orientați spre familie și s-ar bucura de un album foto personalizat sau chiar de un kit de testare ADN.

Bijuteriile cu simboluri străvechi potrivite celor din zodia Rac ar putea fi cele cu nodul mistic, simbolul infinit, arborele vieții, aripi de îngeri și în special simbolul crucii. Pentru că nu refuză să își personalizeze spațiul intim, puteți opta pe un tablou personalizat cu imagini deosebite marca FOL. Nu veți rata să surprindeți plăcut un Rac nici dacă comandați un produs personalizat cu mandala datei de naștere.

Trăsăturile de caracter ale semnului zodiacal Leu

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei In Zodia Leu

Leul trăiește pentru lumina reflectoarelor. Imaginați-vă doar un leu mândru, care răcnește, lăfăindu-se în soare, în timp ce haremul său de leoaice iese la vânătoare și aveți imaginea perfectă pentru majoritatea celor din zodia Leu pe care îi veți întâlni, bărbat sau femeie.

O da, leii nu sunt leneși, chiar deloc! Dar ei vor fi bucuroși să lase munca, care este mai puțin plină de farmec, pentru a se ocupa de „anturajul” lor, de unde aceștia iau gloria și lumina reflectoarelor și unde în cele mai multe cazuri, toată lumea îi iubește, în ciuda tuturor aspectelor. De ce? Farmec! Leii chiar luminează camera.

Leul este printre cele mai creative și fermecătoare zodii. Mulți animatori, producători și oameni de spectacol au acest semn zodiacal puternic. Fierbinte, pasional și sexy, Leul nu este neapărat cel mai fidel dintre semnele zodiacale, deși apa în exces sau puterea lui Saturn în astrogramă pot modera oarecum acest lucru. Adevărul este că le place să fie în centrul atenției în toate lucrurile, inclusiv în dragoste. Uită-te doar la Antonio Banderas, George Enescu, Horaţiu Mălăele sau Iulia Albu – ce lei veritabili.

Cele mai bune cadouri pentru Leu

Leul iubitor de atenție este guvernat de soare, sau „centrul universului”, spune astrologul râzând. „Vor să fie îmbracați, dar și să facă o declarație prin asta.” Cele mai bune recomandări? Îmbrăcăminte de la designerul lor de modă preferat, o sticlă de șampanie sau produse de frumusețe de lux. Când vrei să faci cadouri celor din zodia Leu, gândește-te astfel: dacă simți că este prea mult, probabil că este cadoul potrivit.

Pentru nativii Leu, Magazin Floarea Vieții vă oferă colecțiile exclusive de bijuterii cu cristale și pietre prețioase. Aceste creații din argint 925 de înaltă puritate sunt în ediție limitată și îl va impresiona și mulțumi pe Leu. Un set deosebit cu cristal de topaz mistic sau o bijuterie cu geodă de ametist pot fi cele mai bune cadouri pentru cineva din zodia Leu.

Trăsăturile de caracter ale zodiei Fecioara

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei Cu Zodia Fecioara

Oamenii Fecioare sunt unii dintre cei mai altruişti, dedicaţi şi muncitori din Zodiac. Foarte inteligente, sunt excelente la stocarea și organizarea informațiilor. Fecioara este adesea asociată cu munca de îngrijire a sănătății, vindecare și alte servicii în acest sens. Ei sunt medici fantastici, asistenți și practicieni de asistență medicală și sunt adesea găsiți vindecători și în alte moduri. De asemenea, sunt excelenți manageri, secretari și organizatori.

Ca iubit/iubită, Fecioara are o reputație total nemeritată de rezervat și rece. De fapt, sunt iubitori pasionali, devotați și uneori perverși. Au un minunat simț al creativității și au suficientă deschidere pentru a menține lucrurile interesante.

Reputația vine, desigur, de la astrologii victoriani și de la asocierea lor simplă a „Fecioarei” cu zeițele „fecioare”. De fapt, sensul inițial al cuvântului „fecioară” nu însemna „castă sexuală”, ci „o femeie liberă, responsabilă de propriul destin”. Acesta este mult mai aproape de adevăratul comportament al Fecioarelor moderne.

Fecioara are, de asemenea, reputația de a avea o mentalitate foarte detaliată și metodică. Odată, am fost într-un grup de discuții cu un număr de Fecioare care s-au opus cu toții să fie numiți „pretențioși” în detalii atât de clare, precise și minuscule, încât propriile lor poziții au ținut mai mult sau mai puțin ca argumente pentru opoziția lor. Răspunsul a clarificat de fapt motivul pentru care zodia lor are această reputație.

Fecioarele gândesc lucrurile foarte repede și precis și sunt capabile să-și articuleze cunoștințele într-o manieră clară și ascuțită. Fiind conduși de Mercur, ei sunt adesea buni comunicatori, manageri și scriitori.

Cele mai bune cadouri pentru Fecioara

Conduse de Mercur (planeta comunicării), „Mințile Fecioarelor funcționează mereu și le-ar plăcea o integramă”, spune astrologul. Ca semn de pământ, Fecioarele sunt, de asemenea, pasionate de toate lucrurile naturale și bazate pe pământ. „Ar aprecia unele produse demachiante sau de întreținere ecologice, ori o activitate pe care o pot face cu mâinile lor, cum ar fi cursurile de gătit”.

Oferă cuiva din zodia Fecioară un puzzle cu imagini artistice marca FOL și vei stârni curiozitatea și pasiunea. Bijuteriile reglabile sunt cele mai potrivite pentru ei, astfel poți opta pentru un inel sau o brățară cu cristale sau cu simboluri străvechi.

Oferind o bijuterie cu simbol de geometrie sacră celor din zodia Fecioară, îi vei bucura și le vei hrăni setea de cunoaștere. Toate creațiile cu simboluri pot fi cele mai bune cadouri pentru că este livrată cu explicațiile și detaliile despre originea, beneficiile și proprietățile binefăcătoare ale simbolurilor.

Trăsăturile de caracter ale semnului astrologic Balanță

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei Cu Zodia Balanță

În ciuda asocierii tradiționale a Balanței cu „relații, armonie și diplomație”, Balanțele nu consideră întotdeauna că este simplu pentru ei să întâlnească partenerul perfect. De fapt, găsirea unui partener pare să fie o luptă pentru unele Balanțe.

Poate că fixismul Balanței de a-i mulțumi pe ceilalți sau nevoia constantă de a afla punctul de vedere a celeilalte persoane îi face dificilă alegerea? Balanțele tind să fie comunicatori preciși.

Plăcerea lor pentru frumusețe și armonie fizică înseamnă că există mulți artiști și decoratori excelenți cu zodia Balanță. Priviți scrierile filozofilor Balanță Friedrich Nietzsche și Petre Țuțea ca exemple excelente de gândire și creativitate a celor din zodia Balanță. Dezavantajul acestei gândiri critice se poate manifesta uneori într-o natură critică, o Balanță precum Simon Cowell (jurat în emisiunea .. Got Talent) poate tăia o persoană în bucăți într-o secundă cu câteva cuvinte alese.

Balanța are, de asemenea, reputația de a fi ezitantă sau indecisă, dar sunt străjeri pe fază, deoarece au o atracție puternică pentru a descoperi toate faptele, a analiza fiecare poziție, înainte de a se băga într-o situație. Odată ce s-au hotărât, Balanțele pot fi incredibil de încăpățânate. O altă trăsătură puternică a Balanței este dorința pentru dreptate și asocierea cu aceasta.

Cei din zodia Balanță sunt diplomați, avocați și judecători buni pentru că sunt capabili să vadă toate părțile unei povești, iar Balanța, semnul cântarului justiției, este devotată adevărului și corectitudinii mai presus de orice.

Cele mai bune cadouri pentru Balanță

La fel ca Taurul, Balanța este guvernată și de senzuala și iubitoarea Venus. „Balanța înseamnă frumusețe moale și i-ar plăcea o bluză sau o față de pernă mătăsoasă”, ne spune astrologul. „Balanțele au o apreciere pentru toate lucrurile frumoase și le-ar plăcea cercei drăguți sau o piesă de artă.” Dacă preferați, oferiți un bilet la concert sau la un spectacol, deoarece se spune că multe Balanțe își dedică viața artei sau muzicii.

Există în Magazin Floarea Vieții unele creații fine, pline de subtil și de o frumusețe deosebită. Bijuteriile cu cristal de sultanit vor impresiona o Balanță când expune bijuteria la diverse surse de lumină și va vedea că își va schimba culoarea, cristalul bijuteriei. Bijuteriile cu sultanit pot fi cele mai bune cadouri pentru nativii Balanță pentru că vor căuta toate tipurile de lumini și vor fi impresionați când vor descoperi toate culorile sultanitului.

Puteți opta să faceți cadou o pereche de cercei. Nativele din zodia Balanță vor prețui niște minunății ca cerceii Floare de zăpadă sau cei cu cristale de zircon. Simbolurile străvechi precum Yin&Yang sau Infinit, vor motiva preocuparea esențială a Balanței pentru echilibru și dreptate.

Trăsăturile de caracter ale zodiei Scorpion

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei Cu Zodia Scorpion

Ah, Scorpionul sub semnul sexului! Desigur, ca orice concept cheie din astrologie, nativii acestei zodii sunt plini de preconcepții sociale predominante. Leonardo DiCaprio, un veritabil Scorpion, a mânuit capacitatea de a atrage cu prezența sa, atractivitatea sexuală, profunzimea și misterul. Dar, ca toate semnele astrologice, există mult mai multe ascunzișuri sub carapacea unui Scorpion, dacă ești pregătit să-ți dedici timpul în a-l descoperi.

Scorpionului îi place să-și ascundă profunzimile interioare, astfel este printre cei mai profunzi gânditori și vindecători din zodiac. Determinarea, tăria și stabilitatea emoțională îl ajută pe Scorpion în orice efort. Puterea personală, senzualitatea și atracția magnetică îi fac iubiți și iubite de clasă superioară, dar această intensitate poate fi copleșitoare pentru semnele iubitoare de libertate.

Scorpionii se pot pierde în magia momentului, pierzându-se emoțional și psihic în puterea legăturii. Acea sensibilitate psihică poate fi la fel de mult un blestem precum și o binecuvântare pentru Scorpion. Sinceritatea lor naturală și profunzimea spirituală îi face dificili în a-și împărtăși cunoștințele cu alții într-un mod pe care aceștia să îi accepte ușor. Un Scorpion vede profund în orice situație, are puteri intuitive profunde și asta îl face un investigator sau detectiv grozav.

Cele mai bune cadouri pentru Scorpion

Scorpionii pot fi misterioși și profunzi, ceea ce are sens, deoarece sunt conduși de Pluto, planeta pasiunii și forței voinței, precum și de aventurosul Marte. „Scorpionii iubesc lenjeriile deosebite, ca cele de lux de la La Perla”, spune astrologul. „Femeia Scorpion poartă, de asemenea, mult negru și piele. I-ar plăcea o geantă din piele de înaltă calitate sau o jachetă frumoasă.” Semnele Scorpion pot fi, de asemenea, incredibil de individualiste și ar prețui un cadou personalizat, cum ar fi un colier cu mesaj gravat.

Puteți să oferiți unui Scorpion o brățară „statement” cu simbol sacru din argint și șnur din mătase cerată. Le va accentua spiritul liber și impunător atunci când poartă la vedere aceste accesorii mistice și pline de însemnătăți profunde.

Bijuteriile Floarea Vieții cheamă purtătorul la a oferi încredere acestui simbol sacru de înaltă valență spirituală. În schimb, vibrația cu care Universul îi va răspunde Scorpionului va fi exact ceea ce are nevoie, ca atunci când visele devin realitate cu mai multă ușurință.

Trăsăturile caracterului zodiei Săgetător

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei Cu Zodia Săgetator

Energici, inteligenți și interesanți, Săgetătorii par adesea să provină din „alt loc”. Brad Pitt este un exemplu de Săgetător ale cărui schimbări constante de stil, stare de spirit și direcție derutează familia, prietenii și fanii deopotrivă.

Săgetătorul, al carui semn este Arcașul, este cunoscut ca și călătorul lumii, atât prin gândire, cât și prin fapte. Le place să călătorească și, atunci când acest lucru nu este posibil, petrec un timp grozav pe internet, sau cu nasul în cărți sau în fața televizorului, învățând despre alte culturi și popoare. Prin urmare, săgetătorii se găsesc adesea în industria călătoriilor, divertismentului și a publicațiilor.

Asocierea Săgetătorului cu învățământul superior atrage, de asemenea, un număr mare de Săgetători la colegiu și universități, atât ca studenți, cât și ca profesori.

Săgetătorii își depășesc întotdeauna limitele, căutând noi modalități de a-și explora mintea interioară. Din acest motiv, sunt atrași și de noile tehnologii, internet și computere.

Naturali de buni la suflet, energici, optimiști și iubitori, Săgetătorii tind să fie parteneri interesanți și captivanți. De asemenea, sunt niște gânditori iubitori de libertate, independenți și nu le place să fie puși la pământ.

Cele mai bune cadouri pentru Săgetător

Săgetătorul este condus de Jupiter, planeta pozitivității și optimismului. Nativii din zodia asta sunt adesea numiți „călătorii lumii”, spune astrologul. „Le-ar plăcea o husă pentru pașaport, o geantă de călătorie sau un bilet dus-întors undeva pe lista lor de itinerarii de văzut.”

În ceea ce privește îmbrăcămintea, Săgetătorul „preferă îmbrăcămintea practică, confortabilă, cum ar fi o pereche bună de blugi sau un tricou clasic”. Aventura și practicul în primul rând, moda și frumusețea în al doilea rând.

Vă recomandăm un cadou la alegere din căni, perne sau tablouri personalizate. Săgetătorii vor aprecia un lucru care îi reprezintă sau le plusează valoarea cum o fac obiectele decorative și de uz.

Probabil bijuteriile cu cristale și pietre semiprețioase le va plăcea deosebit de mult pentru că pot lucra în mod direct cu puterea vindecătoare și inspirațională a pietrelor și cristalelor.

Ei caută mai degrabă un sens decât un simplu accesoriu, așa că merită să le oferiți ceva care să îi incite și să le stârnească spiritul aventurier, în explorarea sinelui. O carte cu un subiect din dezvoltarea personală probabil îi va motiva să o descopere și să o aprecieze ca și cadou.

Trăsăturile caracteristice ale semnului zodiacal Capricorn

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Cei Cu Zodia Capricorn

Capricornul este unul dintre semnele „caselor astrologice”. Dacă ar fi să renunțăm la vechiul simbol al Capricornului, capra de mare, ar trebui să-l înlocuim cu un director la costum și cu putere decizională.

Capricorni celebri precum Adrian Mutu, Andreea Marin, Elvis, Marius Moga și Mihai Eminescu caracterizează acest semn solar. Dedicați, pasionați, ambițioși și practici, mulți dintre șefii din industriile lumii au o energie puternică a Capricornului undeva în astrogramele lor.

Capricornii sunt cunoscuți pentru tendințele „workaholic”, abilitățile excelente de conducere și confort în arena publică. Acest lucru nu se datorează faptului că sunt prea interesați de bani în mod firesc, ci pentru că ei caută respectul și puterea care provin din statutul social. Capricornul va sacrifica adesea mult pentru a-și menține sau îmbunătăți poziția în ierarhia socială.

Când există suport în astrogramă pentru acesta, Capricornul este o forță creatoare care nu poate fi negată. Caută „vârful” în tot ceea ce atinge. În ciuda naturii practice, pământești și grele a semnului, totuși, Capricornii au partea lor cu ciudațenii. Capricornii sunt cunoscuți pentru că au câteva excentricități creative și sexuale, ciudate și pe care preferă să le păstreze ca și secrete. Apa și aerul suplimentar în locul potrivit în astrogramele lor îi fac iubitori devotați, pasionali și inventivi.

Cele mai bune cadouri pentru Capricorn

Notoriu de practici și ambițioși, Capricornii sunt conduși de Saturn, planeta disciplinei și conservării. „Capricornii iubesc lucrurile cu valoare istorică”, spune astrologul. „Un Capricorn ar aprecia o broșă de epocă sau ceva cu valoare sentimentală.” La fel de grozav ar fi un bilet de folosit la un muzeu local sau o carte a autorului lor preferat.

Bijuteriile exclusive sunt un accesoriu luxos pe care Capricornii îl vor aprecia. Cele mai bune cadouri pentru ei sunt creațiile cu simboluri de putere precum semnul crucii, floarea vieții, sămânța vieții, semnul OM, ochiul lui Horus sau Merkaba.

Dacă Capricornii înțeleg că bijuteriile cu simboluri sacre le amplifică carisma și capacitatea de lider, vor integra imediat creația în viața lor și o vor folosi cu încredere. Informarea aduce o putere pe care Capricornii știu să o folosească! Orice bijuterie este livrată cu un ghid informativ, așa că vom rezolva noi educarea Capricornului.

Trăsăturile caracterului zodiei Vărsător

Cele Mai Potrivite Cadouri Pentru Cei Cu Zodia Vărsător

Vărsătorul este unul dintre semnele mai excentrice, flexibile, neobișnuite și avangardiste. Cântăreața Delia Matache caracterizează acest semn zodiacal, inteligentă, filozofică, comunicativă și deschisă la minte, ea este cunoscută pentru caracterul de susținătoare, filantropică și dragostea pentru informare sau lectură.

Nativii Vărsător pot fi percepuți ca ciudați, neobișnuiți sau excentrici de către alții (gândiți-vă la Vărsătorii Dan Puric și Gheorghe Hagi). Ocazional, Vărsătorii sunt percepuți ca fiind „retrași”. Aceasta este „percepția” deoarece Vărsătorii nu sunt niciodată exact ceea ce par a fi pentru alții.

Simbolul tradițional al Vărsătorului este „Purtătorul de apă” și, în timp ce semnul este guvernat de un aer gânditor, există o latură emoțională secretă sau apoasă pe care le place să o țină ascunsă de vederea publicului. De obicei nu sunt sensibili din punct de vedere emoțional, dar capacitatea lor de a vedea adevărul și de a acționa pe baza lui îi face adesea să ia măsuri pentru a-i ajuta pe alții.

Vărsătorii își pot exprima emoțiile în termeni intelectuali, dar sunt adesea niște umanitari care se sacrifică, filantropi care caută constant idealul, adevărul și viziunea. Este important pentru Vărsător să dezvolte iubirea de sine și aplicarea personală a practicilor spirituale în viața lor de zi cu zi.

Cele mai bune cadouri pentru Vărsător

Conduse de planeta futuristă Uranus, zodiile Vărsător sunt excentrice, rebele și cu gândire futuristică. Ei apreciază tehnologia economică și le pasă profund de planetă. „Vărsătorul este atât de fericit în magazinul Apple”, spune astrologul. „Ei iubesc electronicele; ia-le noul iPhone sau iPad. De asemenea, le-ar plăcea și un permis la planetariu.”

Tipurile Vărsător pot fi, de asemenea, foarte sensibile la nevoile celorlalți, fapt pentru care mulți se alătură organizațiilor umanitare. Luați în considerare crearea unei donații recurente în numele lor sau cumpărarea unui cadou care va fi dat mai departe altora.

Pentru un Vărsător care încă nu a aflat despre bijuteriile cu simboluri de geometrie sacră și cum ne ajută purtatul lor zilnic, acestea pot fi cele mai bune cadouri pentru ei. Va descoperi și va aplica învățăturile străvechi pentru a se perfecționa.

Creațiile din argint cu cristale sau pietre prețioase îi vor oferi luxul și apropiera de surse naturale de energie. Vărsătorii adoră să se conecteze cu natura, astfel bijuteriile cu Arborele Vieții sunt potrivite să le amintească de cea mai umană lege: Precum în Cer, așa și pe Pământ.

Trăsăturile caracterului semnului zodiacal Pești

Cele Mai Potrivite Cadouri Pentru Cei În Zodia Pești

Renumiti pentru abilitățile psihico-paranormale și sensibilitatea emoțională, nativii Pești tind să fie, la fel ca polul lor opus (Fecioara), concentrați excesiv asupra altor persoane. Sunt făcători de pace, ființe ajutătoare și liniștitoare dezinteresate care lucrează neobosit pentru a le ușura viața altora. Din păcate, acest lucru înseamnă, de asemenea, că adesea își neglijează propriile nevoi.

Nativii Pești pot lucra ei înșiși pentru a îmbunătăți sănătatea, slujind cererii interioare constantă de a fi de ajutor altora. Se spune că Neptun și Jupiter îi „stăpânesc” pe Pești, un indiciu al imaginației visătoare expansioniste, care este adesea o trăsătură a talentelor unui Pești de clasă înaltă precum Albert Einstein.

Un potențial obstacol pentru Pești este asocierea sa cu droguri, alcool și experiențe care modifică starea de spirit. Einstein a fost deschis cu privire la efectele drogurilor și alcoolului asupra vieții sale timpurii. Exprimat în termeni mai înalți, acest lucru poate duce la o creativitate grozavă, talent muzical, o fixare cu metafizica, ocultism și tehnicile de meditație.

Peștii sunt diplomați, consilieri, vindecători și psihologi minunați în mod natural. Sunt buni actori, artiști și muzicieni renumiți. Ei învață să-și folosească sensibilitatea blândă pentru a face o legătură empatică profundă cu publicul. Imaginația lor profundă le permite să umple adâncimi mai mari în sufletele celorlalți.

Visele și viziunile sunt ca a doua natură pentru nativii Pești. Peștii își fac prieteni deosebiți, dăruind mereu mai mult decât iau. Sunt parteneri pasionali, profunzi și devotați.

Cele mai bune cadouri pentru Pești

Peștii sunt conduși de planetele Neptun si Jupiter, care reprezintă imaginația și, respectiv, optimismul. Acest semn de apă acordă prioritate îngrijirii de sine și „ar aprecia cadouri spa, cum ar fi o bombă efervescentă pentru baie, papuci pufoși și cearșafuri de calitate”, ne zice astrologul. Un Pești mai creativ și mai emoțional ar „adora o carte de poezie, o carte frumoasă de fotografii sau un bilet de film”.

Cele mai bune cadouri pentru Pești sunt bijuteriile. Acestea sunt mai mult decât accesorii, sunt obiecte care le dau putere, inspirație și le pune în valoare starea de spirit. Bijuteriile cu geodă de ametist îi vor face să emane o aură de vindecător pacifist și maiestuzitate prin eleganță. Vor fi fascinați de un inel cu piatra sultanit care își schimbă culorile în funcție de lumină, sau de piatra topaz mistic care are inserții și reflexii naturale multicolore.

Sunt deschiși să își extindă calitățile, așa că orice creație cu simboluri de putere, îi ajută în dezvoltarea personală și nativilor Pești le place asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top