Bratara Floarea Vietii, Bratara Hamsa, Bratara Infinit

Din punctul meu de vedere o creatie indiferent daca este vorba de un tablou, o statuie, un obiect de arata de orice fel are valoare, semnificatie, sens daca ma transpune in alta parte, daca imi transmite o stare, un gand, o senzatie. De exemplu, tablourile prietenei mele Delia ma iau de oriunde sunt la momentul acela si ma duc cu gandul departe, imi trezesc amintiri, senzatii, TRAIRI!!! Ceea ce vreau sa subliniez este ca arta ne insufleteste… Chiar daca suntem creatori sau spectatori!!!  Orice proces de creatie ne face sa ne simtim sangele la propriu cum curge prin vene, sa fim constienti de ceea ce suntem, sa ne bucuram de viata care ne-a fost data, de amintiri, bucurii, iubiri.

Bijuteriile Floarea Vietii
Bijuteriile Floarea Vietii

La fel ca Delia, incerc sa transmit o stare, o senzatie, prin toate combinatiile de piele, canvas, textil, culoare si Floarea Vietii. Incerc sa va transmit din energia mea pozitiva, din bucuria, incantarea si  zambetele mele.

Este clar o diferenta intre produsele de serie si produsele facute cu suflet in care cineva isi pune o particica din el, un zambet, o speranta, o bucurie….produsele vin altfel incarcate.

Un produs care ma face sa zambesc in momentul in care ma uit la el si imi da o stare de bine, de siguranta, imi incanta privirea sau care  transmite bucurie celui care il primeste/ cumpara reprezinta exact confirmarea, implinirea,  fericirea de care am nevoie.

Bijuteriile Floarea Vietii inspirate de INIMA

Bijuteriile Floarea Vietii sunt  bijuteriile realizate cu grija, in asocieri de culori, materiale si desene inspirate de INIMA, NATURA si de puternica ENERGIE FEMININA:).

Bijuteriile Floarea Vietii sunt bijuteriile  incarcate cu energie pozitiva, care armonizeaza, echilibreaza energiile si care aduc purtatorului protectie, fericire, pace, sanatate si noroc.

Bijuteriile Floarea Vietii sunt bijuteriile care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a Florii Vietii – simbol  asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top