Oferte și promoții active

Pentru oamenii frumoși, pentru inimile care se înalță și pentru bucuria lor, Magazin Floarea Vieții oferă bijuterii cu simboluri din argint și creații personalizate. Venim la granița dintre concept și credință, cu colecții exclusive de bijuterii cu simboluri de geometrie sacră de valență spirituală înaltă. Prelucrate manual, turnate în matrițe proprii, cu atenție și finețe, de bijutier experimentat, bijuteriile marca FOL au bucurat inimile celor ce le poartă încă din 2014. Noi credem în Floarea Vieții și în simbolistica ei, punem tot ce este mai presus de tot. Este simbolul secret cu care adevărul vieții se va revela oricui îl acceptă și îl simte peste tot în jurul său.

Dacă te-am convins și vrei să experimentezi produsele din Magazin Floarea Vieții, te susținem cu reduceri! Oferta noastră variază de la un sezon la altul, iar codurile cupon de reducere active pentru magazin mfv.ro pot fi folosite doar de persoanele vizate, clienții sau fanii FOL. Cu toată transparența cuvenită, vă transmitem multă lumină și vă invităm la shopping!

Cupoane 2023


Ofertele active în Magazin Floarea Vieții includ coduri de reducere și ofertele cu reduceri procentuale de sezon. Pentru orice altă promoție personalizată vă rugăm să ne scrieți pe pagina Contact. Vă invităm să oferiți încerede acestor simboluri de geometrie sacră și să purtați bijuteriile din argint marca FOL.

Cod de reducere FOL7
Pentru MEMBRII NOI Fan Club FOL


Membrii Fan Club FOL, cei care își înscriu adresa de email în lista cu abonați la notificări despre oferte și promoții, primesc un cod de reducere de 7% la următoarea lor comandă. Reducerea poate fi activata prin linkul primit în emailul de confirmare a abonării. Abonarea se poate face prin formularul tip POP-up ce apare pe site, sau prin formularul de abonare din subsolul fiecarei pagini. Abonați-vă pentru reducerea de 7% și nu ratați noutațile și ofertele speciale!

Cod de reducere FOL10
Surpriza dupa prima comandă plasată


Clienții din Magazin Floarea Vieții au plăcuta surpriză de a primi o extra reducere de 10% la următoarea lor comandă. O dată cu anunțul de livrare a coletului, primiți o notă de notificare cu linkul de activare a reducerii cuponului FOL10. Acest cupon poate fi folosit doar de clientul nostru la următoarea comandă. Adevărul este că îndrăgostiții de bijuterii cu simboluri spirituale, adoră reducerea de 10% la fiecare, a lor, nouă comandă!

Screenshot 20210923205156

Codurile de reducere pot fi activate prin linkul primit în email sau introduse manual în caseta „Cod cupon” și aplicate pe pagina de finalizare a comenzii.

Promoții ACTIVE


Pe Magazin Floarea Vieții avem mereu promoții și te ajutăm să faci economii la cumpărăturile tale de bijuterii cu simboluri și alte creații minunate din magazinul nostru.

Detalii despre promoțiile disponibile și statusul lor:Să aveți cumpărături cu har!

Shopping Cart
Scroll to Top