Contact FOLconcept – Intră în legătura cu noi

FOLconcept este locul unde amprenta vechilor civilizatii prinde forma si scop in realitatea noastra de azi. Produsele FOLconcept cuprind o gama de bijuterii si creatii deosebite personalizate cu simboluri de geometrie sacra. 

Întrebări și răspunsuri
despre serviciile si produsele FOLconcept


 • Cum poti lua legatura cu Magazinul Floarea Vietii?

  Ne puteti contacta telefonic la numarul: 0722.232.768 sau pe email: magazinfloareavietii@gmail.com

 • Cum pot comanda produse din Magazinul Floarea Vietii?

  Puteti plasa o comanda adaugand produsele dorite in Cosul de cumparaturi, apoi urmati pasii: Continua plata, completare Detalii livrare, Plaseaza comanda. Plata produselor se face ramburs, la livrarea coletului.

 • Cum pot beneficia de garantie pentru Bijuteriile FOLconcept?

  Toate Bijuteriile FOLconcept sunt din Argint 925 premium si beneficiaza de garantie timp de un an de zile de la data primirii coletului. Pentru a beneficia de garantie va rugam sa sunati la nr de telefon: 0722.232.768 si sa specificati numele pe care s-a facut comanda urmand ca cererea dvs sa fie solutionata in aceeasi zi.

 • Cum pot beneficia de garantie pentru Imbracaminte/ Obiectele de decor FOLconcept?

  Imbracamintea/ Obiectele de decor FOLconcept beneficiaza de garantie timp de 30 de zile de la data primirii coletului.
  Pentru a beneficia de garantie va rugam sa sunati la nr de telefon: 0722.232.768 si sa specificati numele pe care s-a facut comanda urmand ca cererea dvs sa fie solutionata in aceeasi zi.

 • Politica de Returnare

  Puteti returna/schimba orice produs comandat in termen de 30 de zile de la data primirii. Va rugam sa sunati la nr de telefon: 0722.232.768 pentru cererea dvs de retur/schimb (care va fi solutionata in aceeasi zi).

 • Garantia de calitate

  Toate produsele prezentate pe site sunt create cu bucurie si cu mare atentie la detalii, livram produse de calitate pentru toti cei care aduna praf de stele si il sadesc in frumusetea imaginatiei lor pentru ca magnificele lor vise sa devina realitate. Totul e traire, totul e magie, totul e în INIMA TA! Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și s-ar putea ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!

Shopping Cart
Scroll to Top