Simboluri de lumina

Iti doresc sa te aproprii de aceasta colectie de bijuterii a simbolurilor de lumina. Este deosebita si ca sa intelegi acest aspect am pentru tine doar doua motive. Iata pe ce se bazeaza:

Simboluri ce au ele insasi o incarcatura energetica… sub aspectul armoniei prin vibratii energetice inalte.

Simboluri provenite din lumina intelepciunii universale… a intregii omeniri care ne invata ca in lumina incape doar LUMINA, BINE, ARMONIE, IUBIRE, ECHILIBRU.

Colectia bijuteriilor simbolurilor de lumina … cu menire spre un trai in armonie, inimi bucuroase si ganduri pozitive

Bijuteriile cu simboluri de lumina cu stralucire maiestoasa, sunt menite sa indeplineasca vise, sa bucure inimi, sa ne arate cat de frumos poti trai in armonie si in ganduri pozitive. Pentru a beneficia de puterea energetica si simbolistica a acestor bijuterii, este suficient sa te lasi in voia lor, in voia unor simboluri complete, perfecte si complexe, cu inteles profund si benefic in arta si trairea tuturor civilizatiilor lumii, din toate timpurile!

Deslusire, decodificare, impartasire, utopizare!

Bijuterii cu simboluri de lumina – sansa la o viata magica zi de zi!

Te invit sa cercetezi! Incepe cu ce gasesti pe acest site in meniu. Doar cautand, gasim si promit ca vei intalni Universul nemarginit aflat in acest simboluri, modelate intre conceptul de A FI si credinta de A FACE. Va intelege altfel cunoasterea si magnificele beneficii infinite criptate in aceste simboluri, in care totul e IUBIRE si care ii vor spriji pe toți cei care doresc să își urmeze visele. Visele se indeplinesc pentru că ele își stiu deja calea. Toți cei care își ascultă inima și aplaudă, pe bătăile ei, existența, au parte de magie și de șansa ca fiecare zi să fie cea mai frumoasă din viața lor!

Filtrează după preț

Filtrează după METAL

Filtrează după piatră sau cristal

Scroll to Top