Merkaba – Origine, semnificație, beneficii ~ FOLCONCEPT

Merkaba este lumina cerească care poate fi radiată de oamenii aflați în cea mai înaltă stare a iluminării lor în timpul meditației. Se crede că poate conecta ființa umană la o altă lume, care este inhibată de spirite, creaturi divine și aduce persoana aproape de Dumnezeu. Cunoștințele despre aceasta au apărut în societatea modernă din Egiptul Antic și au fost aproape pierdute dacă nu ar fi fost cei care le-au păstrat și le-au transmis celorlalți. Simbolul Merkaba este adesea gravat pe amuletele și pandantivele Cabalei pentru sănătate și armonie.

Latura practică a Merkaba este să fie folosită ca mecanism de vindecare. Chiar dacă realizarea stadiului Merkaba în meditații nu este un scop ușor de atins, merită cu siguranță experiența. După practici lungi și regulate, un meditator poate începe să emită lumina divină în Univers prin chakrele principale ale corpului. Mulți adepți ai Cabalei observă că aceasta este etapa în care Merkaba – lumina, legătura divină, legătura sacră cu Dumnezeu – începe să afecteze corpul în toate modurile posibile. Ajută la refacerea, întinerirea și restabilirea forței cochiliei fizice și a formei spirituale. Toți indivizii care au experimentat acest lucru cel puțin o dată revin la practica lor de meditație din ce în ce mai mult pentru a-l experimenta din nou.

De asemenea, se crede că Merkaba poate fi folosită pentru a păstra amintirile umane pe o perioadă lungă de timp. Lumina leagă meditatorul de un vast bazin de cunoștințe umane și dacă persoana folosește tehnicile de meditație potrivite, poate să-și aducă propriile cunoștințe, experiențe din trecut și amintiri. Astfel, ceilalți le pot accesa ulterior și se pot baza pe înțelepciunea altcuiva.

Super Merkaba

Găsim că științele oculte evreiești, care vin înainte de Kabala, au două idei de bază: „actul carului (merkaba)” și „actul genezei”. Aceste idei sunt foarte vechi. Mai multe descrieri și analize ale acestor acte au apărut în urmă cu aproximativ două mii de ani. Rabinul Ishmael, prietenul rabinului Akiva, a descris actul carului în cartea „HAYKALOT RABATI” (palate uriașe). Chiar și în cartea HANOKH există multe descrieri ale Merkaba. Mulți alții s-au ocupat de actul lui Merkaba, deoarece această problemă este semnificativă în credința evreiască. Atitudinea evreiască față de DUMNEZEU este că esența lui DUMNEZEU nu poate fi atinsă de oameni și nimeni nu ar trebui să o caute. Merkaba (carul) este sistemul condus de Creator și de toată lumea spirituală de sub el.

Actul genezei se referă la crearea universului, așa cum este descris în capitolul 1 din prima carte a Bibliei. Actul lui Merkaba este calea misterioasă a lumii în crearea universului. Acest concept provine din carul îngerilor care poartă pe DUMNEZEUL invizibil. Actul genezei este lumea inferioară, iar actul Merkaba este lumea superioară. Calitatea vieții umane este conexiunea cu lumea superioară. Pe măsură ce conștientizarea omului crește, el depune mai multe eforturi pentru a crea această legătură și viața sa se îmbunătățește semnificativ.

Creatorul creează universul și corpul ființei umane prin douăzeci și două de litere și zece sfere (Cartea Facerii). Știind asta, putem spune că universul este creat din energia Merkaba și are propria energie în consecință. Una dintre cele mai importante structuri energetice care caracterizează corpul uman este Steaua tridimensională a lui David. Această formațiune include în sine – printre altele – armoniile muzicale și legile naturale ale fizicii. Această formațiune îl ajută pe om să treacă între o varietate de dimensiuni ale vieții materialiste și viața spirituală și creează o conexiune cu entități superioare, cum ar fi îngerii.

Sufletul uman este creat de DUMNEZEU cu douăzeci și două de litere (Cartea Facerii). „Sferele Merkaba” îl ajută pe purtător să treacă între dimensiunile fizice și spirituale cu mare putere de-a lungul căii corecte și aduce rezultate bune pe toate pozițiile. Integrarea dintre forma energiei geometrice a corpului uman (simbolizând lumea inferioară) și literele celor zece sfere (simbolizând lumea superioară), creează o modalitate foarte bună și puternică de a atinge acest obiectiv.

Ce înseamnă Merkaba?

Mer-Ka-Ba se formează prin combinarea celor trei cuvinte „MER” „KA” „BA”, iar aceste cuvinte provin din limba egipteană veche și în traducerea lor exactă înseamnă: Corp-Minte-Spirit. Există multe variații ale cuvântului Merkaba în întreaga lume între multe culturi …: Merkabah … Merkava … Merkavah …

  • MER se referă la un tip specific de Lumină așa cum a fost înțeles în Egipt în timpul domniei dinastiei a XVIII-a, înainte ca reorientarea religiei să introducă războiul între Dumnezeu și toată creația. MER a fost văzut ca două câmpuri de lumină care se rotesc în direcții opuse, dar în același spațiu (cerc în cerc). Acest câmp este generat atunci când o persoană practica un fel de respirație specială.
  • Ka face aluzie la sufletul / spiritul individual al unei persoane.
  • Ba înseamnă un mod de a interpreta realitatea prin spirit. În Realitatea noastră, Ba este de obicei definit ca un corp sau o realitate fizică. În alte dimensiuni, unde sufletele nu au corp, Ba se referă la percepțiile sau interpretările realității pe care le poartă.
Campul Infrarosu Al Planetei Pamant

Un câmp Merkaba care funcționează corect are un diametru de aproximativ 18 metri, proporțional cu înălțimea unei persoane. Merkaba rotativă poate fi afișată pe un monitor de computer cu ajutorul dispozitivelor adecvate. Arată identic cu învelișul termic al Pământului în imaginea cu infraroșu – are aceeași formă de bază ca o farfurie zburătoare tradițională.

MERKABA oferă persoanei care l-a activat o protecție completă creată de Iubirea Universului și inițiază, de asemenea, procesul de vindecare interioară și întinerire a corpului fizic, emoțional și spiritual.

Merkaba este un vehicul, un „car” al Luminii Divine, folosit de Maeștri pentru a se conecta cu cei care s-au acordat la niveluri superioare.

Mer-Ka-Ba este același car de lumină menționat de Ezechiel în Biblie. În tradiția ebraică, înseamnă „carul sau tronul lui Dumnezeu” sau „carul care ridică un om pe tronul lui Dumnezeu / în fața lui Dumnezeu”

Creații din argint cu simbolul Merkaba

Cum folosim Merkaba în 3 pași spre iluminare

Iluminarea este un proces ușor de explicat, dar iluminarea ființei umane necesită, de obicei, o viață. Iluminarea este un proces similar cu jocul japonez „Go” la care durează un minut pentru a-l învăța și o viață pentru a-l stăpâni.

Da, se poate ajunge la Iluminare în această viață, dar este un drum foarte dificil pentru mulți oameni în lumea actuala, din trei motive principale. Una, nu există Iluminare instantanee. În al doilea rând, nu există comenzi rapide către Iluminism folosind mijloace tehnologice. Trei, trebuie să atingi Iluminarea prin propria ta lucrare spirituală.

Toate căile spirituale conduc la Iluminare. S-a dovedit că practica zilnică a tehnicilor noastre spirituale duce atât la Iluminare, cât și la Iluminarea Multidimensională într-o singură viață. Chiar și un Soare al lui Dumnezeu trebuie mai întâi să atingă starea iluminării multidimensionale a conștiinței înainte ca acestea să poată efectua o ascensiune fizică a corpului. Un nivel multidimensional al conștiinței este necesar ca cineva să își transforme corpul fizic tridimensional în energii cu dimensiuni superioare și să urce fizic în cel de-al 5-lea nivel arhanghelic al creației și / sau dincolo.

Un număr de practicanți ai tehnicilor Soarele lui Dumnezeu au atins iluminarea și unii ajung acum la stări de conștiință iluminate multidimensionale.

Motivul pentru care calea către Iluminare se dovedește a fi prea dificilă pentru majoritatea oamenilor este din cauza încercărilor spirituale pe care le întâmpinăm de-a lungul drumului către Iluminare. În plus, în „lumea civilizată” de astăzi, majoritatea oamenilor ar prefera sau își vor investi „timpul liber” în activități tridimensionale care implică dispozitive tehnologice care scad conștiința cuiva, mai degrabă decât să depună efortul necesar pentru a-și ridica nivelul de conștiință și pentru a atinge iluminarea în această durata de viață. Este întotdeauna o chestiune de alegere individuală și de liber arbitru.

Cei trei pași pentru a atinge iluminarea:

  1. Activarea și extinderea corpului luminos al Spiritului Pământesc cu ajutorul tehnicilor spirituale, cum ar fi tehnica de vizualizare a simbolurilor energetice.
  2. Echilibrarea, curățarea și integrarea energiilor electromagnetice de dimensiuni superioare în corpul luminos al Spiritului Pământesc Activat și Extins utilizând tehnici avansate de iertare.
  3. Învățarea și vindecarea altora, astfel încât sferele de aur, sau șirurile de energii electromagnetice să curgă prin corpul cuiva pentru a-i ajuta și vindeca în mod corespunzător pe alții, un proces care extinde și corpul luminos al Spiritului Pământesc.

Meditația pentru activarea câmpului Merkaba

În timpul meditației Merkaba, sunt făcute șaptesprezece respirații și alte optsprezece respirații suplimentare trebuie adăugate în timp de Sinele Superior. Primele șase sunt utilizate pentru a echilibra polaritatea din cele opt circuite electrice primare și pentru a le curăța. Următoarele șapte, cu o tehnică diferită de primele șase, sunt concepute pentru a recrea fluxul adecvat al pranei prin sistemul chakrelor și pentru a restabili așa-numitul model sferic de respirație. Cea de-a paisprezecea respirație schimbă echilibrul energiei pranice din corp de la conștientizarea dimensională a treia la conștiința dimensională a patra. Ultimele trei servesc pentru a recrea câmpurile MerKaBa animate rotindu-se în direcții opuse în și în jurul tuturor corpurilor umane.

Aceste respirații sunt însoțite de un sistem de mudre și imagini interioare care sunt create în timpul meditației. În timp ce descrierile găsite pe Internet și în cartea lui Drunvalo în sine pot părea că această meditație este extrem de complicată, de fapt nu este.

Meditația pentru activarea câmpului Merkaba făcută în mod corespunzător durează aproximativ 7 minute. Cu toate acestea, este necesar, așa cum subliniază Drunvalo însuși, să-l învățăm sau să-l amintim în mod corespunzător în timpul atelierelor, unde experiența este susținută de cunoștințe, astfel încât atât emisfera dreaptă, cât și cea stângă să obțină ceea ce au nevoie.

Merkaba - Origine, Semnificație, Beneficii ~ Folconcept 1

Meditație MER-KA-BA

Învață respirația sferică folosind tehnica de 18 respirații
De Drunvalo Melchisedek

Această metodă folosește 17 + 1 respirații, dintre care primele 6 echilibrează polaritatea, următoarele 7 restabilesc mișcarea naturală a Pranei în tot corpul. Respirațiile suplimentare cresc conștientizarea de la a treia la a patra dimensiune și, în cele din urmă, ultimele trei respirații activează Merkaba rotativă în interiorul și în jurul corpului nostru. Ultima respirație nu poate fi învățată.

Partea 1
Tehnica de respirație prentru meditația Merkaba


Practicati această meditație o dată pe zi, până când respirați complet conștient, amintindu-vă de legătura voastră intimă cu Dumnezeu cu fiecare respirație.

PRIMA RESPIRARE: Inspirați

INIMĂ: deschideți-va inima și simtiti dragostea pentru toată viața. Dacă nu puteți face acest lucru, trebuie cel puțin să vă deschideți cât mai mult posibil acestei iubiri. Aceasta este cea mai importantă instrucțiune dintre toate.

MINTE: concentrați-vă pe piramida masculină-piramida triunghiulară (baza unei astfel de piramide este un triunghi, nu un pătrat) (punctul este îndreptat spre soare, la bărbați punctul este în față, la femei în spate) umplut cu o lumină albă strălucitoare care îți înconjoară corpul. Vizualizati-l cât mai bine puteți. Dacă nu puteți vizualiza, simțiți-l, simțiți-l în jurul vostru.

CORP: În momentul inhalării, așezați-vă mâinile în mudra unde atingeți degetul mare și primul deget. Nu uitați să atingeți ușor degetele și să nu lăsați restul degetelor să se atingă între ele sau alte obiecte. Țineți palmele cu fața în sus.

RESPIRAȚIE: Odată ce plămânii sunt complet goi, începeți respirația yoghină. Respirați numai prin nări, cu excepția momentelor speciale pentru a fi descrise. Îndreptați-vă respirația mai întâi în stomac, apoi în diafragmă și, în cele din urmă, în piept. Faceți-o într-o singură mișcare, nu în trei părți. Expirația este completată prin rigidizarea pieptului și relaxarea abdomenului, sau expirarea lentă a aerului, sau rigidizarea abdomenului și relaxarea pieptului. Dar cel mai important lucru este că această respirație este ritmică. Începeți cu șapte secunde de inhalare și șapte secunde de expirație, dar pe măsură ce vă obișnuiți cu această meditație de respirație pentru activarea merkaba, veți găsi propriul ritm. Instrucțiunile de mai sus despre finalizarea respirației de yoga provin din cartea „Știința respirației hindu-yoghine”.

Respirați prin nări, inspirați uniform, umplând mai întâi plămânii inferiori până ajunge la diafragmă. Diafragma în acest moment scade ușor, exercitând o presiune ușoară asupra organelor abdominale, care acum se apasă de peretele abdominal anterior. Acum simțiți părțile medii ale plămânilor, împingeți afară coastele inferioare, sânii și întregul piept. Apoi umflați părțile superioare ale plămânilor împingând partea superioară a cutiei toracice înainte. Aceasta ridică întregul piept, inclusiv primele șase sau chiar șapte perechi de coaste. Când citiți prima dată acest lucru, poate părea că această respirație este alcătuită din trei respirații separate. Aceasta nu este abordarea corectă. Această respirație este continuă, iar întreaga cavitate toracică de la diafragmă la partea inferioară până la cel mai înalt punct al plămânilor este extinsă într-o mișcare constantă. Evitați seriile inegale de inhalări (inhalare-expirare) și încercați să mențineți o funcționare continuă. Practica va depăși rapid tendința de a vă împărți respirația în trei mișcări și, ca urmare, veți respira într-o respirație continuă unificată. Veți putea inspira corect în câteva secunde, după doar o scurtă practică.

Expirați destul de încet, menținând pieptul într-o poziție rigidă, lăsați stomacul să iasă ușor și ridicați-l în timp ce plămânii sunt goi de aer. Când aerul este complet eliberat, relaxați-vă abdomenul și pieptul. O mică practică ușurează această parte a exercițiului și mișcarea respirației devine aproape automată.

Orientarea
Merkaba

Merkaba – Feminin

Merkaba Feminina
Merkaba Masculina

Orientarea
Merkaba

Merkaba – Masculin

PRIMA RESPIRARE: ExpirAȚI

INIMĂ: Iubire

MINTE: Concentrați-vă atenția asupra tetraedrului feminin (vârful îndreptat spre sol, îndreptat înapoi la barbați, îndreptat înainte la femei), precum și pe cel precedent plin de lumină albă strălucitoare.

CORP: Păstrați aceeași mudră.

RESPIRARE: Nu ezitați să începeți să expirați în partea de sus a inhalării. Respirați destul de încet, aproximativ șapte secunde, într-o manieră yoghină. Când aerul părăsește plămânii, relaxați-vă fără efort pieptul și abdomenul și ȚINEȚI-vă respirația. Când simțiți nevoia să respirați din nou, faceți următoarele:

MINTE: concentrați-vă pe baza triunghiulară a piramidei feminine care este poziționată orizontal prin piept și stern. Acum coborâți acest triunghi în jos piramida feminină. Devine din ce în ce mai mic, coboară și stoarce toată energia negativă în vârful feminin, acum lumina acestei energii strălucește prin vârful piramidei și ajunge în centrul Pământului. Acest exercițiu pentru minte trebuie făcut cu următoarele mișcări ale corpului.

CORP: traversează direcțiile de vizualizare ale ambilor globi oculari, într-un cuvânt, strabat. Acum uitati-va la munți, mișcarea de căutare nu trebuie să fie bruscă. Veți simți o gâdilare între ochi în zona celui de-al treilea ochi. Acum puteți privi în jos cât puteți de jos, cât de repede puteți. Ar trebui să simțiți o senzație de furnicături în măduva spinării. Corpul și Mintea trebuie să efectueze simultan exercițiile mentale și mișcările oculare de mai sus. Ochii privesc în jos (după ce privesc în sus) și, în același timp, mintea vede un triunghi în poziție orizontală în tetraedrul feminin pe măsură ce coboară din ce în ce mai jos până la vârful tetraedrului. Acest exercițiu combinat vă curăță de gânduri și sentimente negative și vă curăță sistemul energetic. Curăță în special partea sistemului energetic care este legată de mudra pe care o folosiți. De îndată ce simțiți energia pulsând în partea de jos a măduvei spinării, schimbați mudra la următoarea și începeți ciclul din nou. Următoarele cinci respirații sunt o repetare a primei respirații cu următoarele mudre:

Mudra pentru a doua respirație: degetul mare și al doilea deget împreună

Mudra pentru a treia respirație: degetul mare și al treilea deget împreună

Mudra pentru a patra respirație: degetul mare și degetul mic împreună

Mudra pentru a cincea respirație: degetul mare și primul deget împreună (la fel ca prima respirație)

Mudra pentru a șasea respirație: degetul mare și al doilea deget împreună (la fel ca în a doua respirație)

Partea 2
Meditația merkaba


În prima parte, primele șase respirații stabilesc polaritatea. Acum procesul de curățare a sistemului energetic este complet. Sunteți gata pentru următoarea parte, următoarele șapte respirații.

Acum începe un mod complet diferit de respirație. De data aceasta nu trebuie să vizualizați o piramidă stelară. Pentru această lucrare va fi necesară doar imaginea canalului care trece prin stea, de la vârful piramidei masculine, prin cap până la vârful piramidei feminine de sub picioare. Acest canal are o lungime a brațului deasupra capului și o lungime a brațului sub picioare. Dimensiunea diametrului canalului va fi dimensiunea deschiderii create de degetul mare și arătătorul când este ușor atinsă.

RESPIRAȚIA A ȘAPTEA: InspiRAȚI

INIMĂ: Iubire. O altă purificare care poate fi folosită după ce ați însușit această meditație Merkaba.

MINTE: Vizualizați sau simțiți canalul prin întregul corp. Înainte de a începe cea de-a șaptea inspirație, vedeți lumina de lucru albă strălucitoare care se deplasează de-a lungul canalului de sus în jos și de jos în sus în același timp. Această mișcare este imediată. Punctul în care aceste două flăcări de lumină se întâlnesc în corpul vostru este controlat de minte și este o știință răspândită în univers. Cu toate acestea, în această învățătură, vom arăta doar ceea ce este necesar pentru a vă duce de la a treia la a patra dimensiune a conștiinței. În acest caz, veți direcționa cele două raze de prana să se întâlnească la buric, mai exact în interiorul corpului, la nivelul buricului, în interiorul canalului. În momentul în care cele două raze de prana se întâlnesc și inhalarea abia începe, se creează o minge de lumină pranică albă (unde se întâlnesc cele două raze, de mărimea unui grapefruit). Totul se întâmplă constant. Pe măsură ce continuați să inspirați a șaptea respirație, bila prana începe să se concentreze și crește încet.

CORP: Pentru următoarele șapte respirații, veți folosi aceeași mudră pentru inspirație și expirație. Degetul mare, primul deget și al doilea deget se ating împreună, cu palmele îndreptate în sus.

RESPIRARE: mențineți un ritm profund de respirație yoghină, inspirați șapte secunde și expirați șapte secunde. Nu mai este nevoie să vă țineți respirația aici. Fluxul de prana de la cei doi poli nu se oprește sau se schimbă în nici un fel pe măsură ce treceți de la inhalare la expirație. Va fi un flux continuu, nu oprit, atâta timp cât respirati în acest fel, chiar și după ce ati murit.

RESPIRAȚIA A ȘAPTEA: ExpirAȚI

MINTE: mingea de prana centrată pe buric continuă să crească. În timpul întregii expirații atinge un diametru de aproximativ 20-22 cm.

RESPIRARE: Nu forțați aerul să iasă. Când plămânii sunt în mod natural goi, începe imediat o altă respirație.

RESPIRAȚIA A OPTA: INSPIRAȚI

INIMĂ: Iubire

MINTE: mingea prana continuă să crească și să se îngroașe.

RESPIRAȚIA A OPTA: Expirați

MINTE: mingea prana continuă să crească și atinge dimensiunea finală la sfârșitul acestei respirații. Această dimensiune maximă variază de la persoană la persoană. Dacă ar fi să îți puneti degetul cel mai lung în centrul buricului, linia de pe încheietura mâinii ar arăta raza maximă a acestei mingi. Această minge prana nu mai poate crește.

A noua respirație: Inspirați

MINTE: mingea prana nu mai poate crește, așa că ceea ce se întâmplă este concentrarea suplimentară a pranei în interiorul sferei. Vizual, se manifestă prin faptul că mingea devine pur și simplu mai strălucitoare.

RESPIRARE: Mingea devine din ce în ce mai strălucitoare pe măsură ce inspirati.

A noua respirație: Expirați

RESPIRARE: Pe măsură ce expirati, sfera devine din ce în ce mai strălucitoare.

A zecea respirație: Inspirați

MINTE: Aproximativ la jumătatea inspirației, o minge mică, cu două mâini late, se umflă și se lărgește. Într-o secundă, respirația noastră umple mingea în expansiune care traversează rapid globul lui Leonardo și iese prin degete în brațele întinse. Corpul vostru este acum complet închis într-o sferă de lumină albă strălucitoare. Vă întoarceți la o formă străveche de respirație sferică. Cu toate acestea, în acest moment, mingea nu este stabilă. TREBUIE să respirați trei pentru a o stabiliza.

RESPIRARE: În timp ce expiri, fă o gaură mică cu gura (pozează ca un mic „o”) și suflă intens aerul. Pe măsură ce simțiți că mingea începe să se bombeze, totul în prima secundă a expirației, forțați tot aerul să părăsească brusc plămânii. Sfera se va extinde în acest moment.

Partea 3
Meditația Merkaba


A unsprezecea, a 12-a și a treisprezecea respirație: Inspiră și expiră

MINTE: Relaxați-vă și simțiți curgerea prana din cei doi poli care se întâlnesc la buric și se extind într-o minge mare

RESPIRARE: Respirați ritmic și profund. La sfârșitul celei de-a treisprezecea respirații, veți stabiliza sfera uriașă și veți fi gata pentru respirația foarte importantă, a 14-a.

A 14-a respirație:

INIMĂ: Iubire

MINTE: La inspirarea celei de-a 14-a respirații, chiar la începutul respirației, mișcați punctul în care cele două raze prana se întâlnesc de la buric la stern – chakra a 4-a. Întreaga sferă uriașă, împreună cu sfera primară care este încă în cea mare, se deplasează în sus spre noul punct de întâlnire al celor două raze din interiorul canalului. Credeți că este foarte ușor de făcut și este o mișcare extrem de puternică. Respirația din acest nou punct din canal vă va schimba inevitabil nivelul de atenție de la a treia la a patra dimensiune a conștiinței, de la conștiința pământului la conștiința lui Hristos.

CORP: Această mudra va fi folosită pentru restul meditației. Așezați mâna stângă deasupra mâinii drepte (pentru bărbați) sau mâna dreaptă peste mâna stângă (pentru femei). Aceasta este mudra care relaxează.

RESPIRARE: Respirati ritmic și profund. Cu toate acestea, dacă tot respirați din centrul lui Hristos fără să „ieșiți” la MER-KA-BA, lucru recomandat până când faceți contact cu Sinele Superior, vă va „comuta” la respirație mai superficială. Cu alte cuvinte, respirați ritmic, dar confortabil, în timp ce vă concentrați asupra creșterii fluxului de energie care se deplasează în sus și în jos pe canal, întâlnindu-vă la înălțimea sternului și extinzându-vă într-o minge grozavă și simțiți-i fluxul. Folosește-ți latura feminină pentru a fi doar. În acest moment, nu gândiți nimic, pur și simplu respirați, simțiți-vă ființa. Simțiți-vă legătura cu toată viața în suflarea lui Hristos. Amintiți-vă că sunteți strâns legat de Dumnezeu.

Partea 4
Mer-Ka-Ba, Vehiculul Înălțării


ULTIMELE TREI RESPIRAȚII

Vi se cere să nu încercați această PARTE A PATRA până când nu ați făcut o legătură cu Sinele vostru Superior și nu ați obținut permisiunea personală pentru a face acest lucru. ESTE IMPORTANT PENTRU DUMNEAVOASTRĂ A PĂSTRA ACEASTA CONDIȚIE. Luați cu adevărat această parte in serios. Energiile care vor intra în și în jurul corpului și spiritului tău sunt puteri extraordinare. ACEASTA NU ESTE O GLUMĂ. Dacă nu sunteti pregătit, va puteti răni grav. Dacă, pe de altă parte, Sinele Superior va dă permisiunea de a intra în MER-KA-BA, nu va temeti, sunteti gata!

A 15-a respirație: Inspirați

INIMĂ: Iubire

MINTE: Concentrați-vă pe întreaga piramidă. Realizați că există trei piramide întregi de stele suprapuse una peste alta.

Prima piramidă are o natură neutră, simbolizează corpul și este încorporată permanent la baza coloanei vertebrale. Nu se mișcă decât cu o vibrație mică. Acoperă corpul în funcție de poziția organelor genitale ale unui bărbat sau unei femei.

A doua piramidă stelară este masculină, este electrică. Simbolizează spiritul uman. Se învârte la stânga în jurul corpului tău.

A treia piramidă stelară este feminină, simbolizează corpul emoțional, se rotește spre dreapta, este magnetică.

Pentru a fi clar, nu vorbim aici de a transforma piramida stelară masculină într-un sens, iar feminina în celălalt. Când spunem să rotim întregul tetraedru, ne referim la întregul solid.

Piramida este o piramidă triunghiulară, piramida stelară sunt 2 piramide obișnuite cu vârfuri opuse suprapuse unele pe altele (masculin și feminin). Piramida stelară masculină nu este aceeași cu piramida masculină (adică partea superioară a piramidei stelare). Poate fi puțin confuz faptul că același nume „piramidă masculină sau feminină” este folosit pentru a descrie diferite figuri.

Inspirați cea de-a cincisprezecea respirație, spuneți-vă, în cap, cuvintele de cod „ACEEAȘI VITEZĂ”. Acest lucru vă va spune minții că doriți ca cele două piramide stelare întregi care se rotesc să înceapă să se rotească în direcții opuse la aceeași viteză în același timp în care expirați.

CORP: păstrați aceeași mudră.

RESPIRARE: Respirați respirația yogină din nou ritmic și profund, dar numai pentru următoarele trei respirații, apoi reveniți la o respirație mai superficială.

A cincisprezecea respirație: expirați

MINTE: Ambele stele se învârt. Într-o fracțiune de secundă, încep să se rotească exact cu o treime din viteza luminii. Nu o veți putea vedea, ci doar o veți simți. Tocmai ai pornit Merkaba. Nu călătoriți nicăieri și nu se va întâmpla nimic special. Parcă ati pune motorul mașinii la ralanti.

RESPIRARE: Faceți o gaură mică cu buzele, la fel cum ați făcut pentru respirația 10. Suflați aerul și simțiți stelele rotindu-se în acest moment.

A șaisprezecea respirație: Inspirați

MINTE: Când inspiri, doi tetraedri accelerează de la 1/3 viteza luminii la 2/3 viteza luminii. Când vor atinge această viteză, se va întâmpla un fenomen uimitor. Un disc de aproximativ 17-18 metri în diametru se va forma în jurul corpului la nivelul bazei coloanei vertebrale. Mingea de energie concentrată în jurul celor două tetraedre împreună cu discul vor forma forma unui farfurie zburătoare în jurul corpului. Această matrice de energie se numește MER-KA-BA. Cu toate acestea, nu va fi stabil. Când înțelegeți importanța MER-KA-BA în jurul vostru, veți înțelege instabilitatea acestuia. Se va legăna încet. Prin urmare, aici este nevoie de cea de-a șaptesprezecea respirație.

RESPIRARE: Faceți o gaură mică cu buzele, la fel cum ați făcut pentru respirația 10. Suflați și aerul și simțiți stelele rotindu-se în acest moment. Acest lucru va determina o accelerare mai puternică a rotației necesare pentru a forma o Merkaba completă.

A șaptesprezecea respirație: Inspirați

INIMĂ: Amintiți-vă despre dragostea necondiționată pentru toată viața, este o condiție tehnică și nu psihologică, fără ea toată meditația nu va funcționa.

MINTE: când respirați, spuneți-vă în cap codul: „NOUA DIN ZECE VITEZE DE LUMINĂ” acest cod vă va spune minții să regleze viteza MER_KA_BA la 9/10 viteza luminii, care va stabiliza câmpul energetic rotativ. . Face altceva. Universul din a treia dimensiune în care trăim este reglat la 9/10 viteza luminii. Fiecare electron din corpul dvs. se rotește în jurul nucleului atomic cu această viteză. Acesta este motivul pentru alegerea acestei viteze.

RESPIRARE: Ritmică, yoghină.

A șaptesprezecea respirație: expirați

MINTE: Viteza accelerează de la 9/10 la viteza maximă a luminii și stabilizează MER-KA-BA

RESPIRARE: La fel ca respirațiile 15 și 16, faceți o gaură mică cu gura și suflați aerul. Dacă simțiți că viteza de centrifugare încetinește, suflați mai puternic. Acum vă aflați în stabilul 3D MER-KA-BA. Cu ajutorul Sinelui vostru Superior, veți înțelege ce înseamnă cu adevărat acest lucru.

A OPTSPREZECEA RESPIRAȚIE:
Este o respirație foarte specifică, prin urmare nu va fi luată în considerare aici. Trebuie să o obțineți de la Sinele vostru Superior. Respirația vă va duce prin viteza luminii până la a patra dimensiune. Veti dispărea din această lume și veti reapărea în alta, va fi noua casă pentru o vreme. Acesta nu este sfârșitul, ci începutul conștientizării voastre în continua întoarcere ACASĂ, înapoi la SURSA voastră.

Shopping Cart
Scroll to Top