OM si Floarea Vietii – Bijuterii cu simboluri de vibratie superioara

Pandantiv Argint Floarea Vietii &Amp; Om

OM si Floarea Vietii – simboluri de valenta spirituala inalta cu o energie speciala, asociata cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea care generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al simbolurilor OM si Floarea Vietii ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universala.

Bijuterii OM si Floarea Vietii din argint

Simbolul “OM” [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbraca o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul “OM” îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. “OM” este însuși evocarea sufletului universal.

Este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a initierii. “OM”   deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă.

Bijuterii OM si Floarea Vietii placate cu aur/ argint

În filozofia hindusă se crede că atunci cand creația a început să se manifeste, conștiința divină a luat mai întai forma primară și originară manifestată prin vibratia sunetului AUM.

“OM”  este reflectarea realității absolute cunoscută, fără început sau sfârșit și îmbrațișând tot ceea ce există, reprezentând vibrația supremă, infinitul.

Sunetul a aparut prima dată în Upanishad – o colecție de texte sacre hinduse. Manduka Upanishad, care îi este dedicata lui “OM”, începe astfel: Om este un cuvant indestructibil. Om este universul. Trecutul, prezentul și viitorul, ceea ce a fost, ce este și ce va fi. De asemenea, tot ceea ce există dincolo de granițele timpului este tot om”.

“OM”   este considerat a fi și mama mantrelor – sunete scurte și puternice aferente fiecărei chakre,  se leagă de al treilea ochi sau de chakra coroanei, conectându-ne cu Divinitatea. “Sunetul său pare să relaxeze sistemul nervos.”, spune fondatorul Kripalu Institute for Extraordinary Living, Stephen Cope. “Ca mai toate mantrele, adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.”

De asemenea, ne unește ca grup. “Când rostim împreună “OM”  , ne aliniem trup/minte și suflet unii cu ceilalți, cu universul, iar universul este real”, spune Bhavani Lorrain Nelson, care conduce workshopuri în toată lumea despre puterea vocii. “Este un sunet puternic și pasnic. Un învațător a spus că, dacă treci prin viață rostindu-l, aerul din jurul tau va sclipi.”

Floarea Vietii este una dintre cele mai puternice forme ale geometriei sacre, este compusă din cercuri suprapuse dispuse simetric sub forma unui hexagon. Hexagonul – transpus în Steaua lui David – simbolul analogiei și al armoniei: armonia între cele de sus și cele de jos, între cer și pământ, între divin și lumesc. (Steaua lui David – Cele sase colturi corespund celor sase zile ale creatiei. Acestea reprezinta, de asemenea, cele sase atribute ale lui Dumnezeu: dragoste, putere, intelepciune, mila, maiestate si justitie).

Simbol cunoscut de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale. Șablon antic găsit în situri arheologice din întreaga lume: Irlanda, Turcia, Anglia, Israel, Egipt, China, Tibet, Grecia, India, Japonia și lista poate continua la nesfârșit.

Floarea Vieții este un șablon de geometrie sacră cu formă hexagonala formată din 19 cercuri complete și 36 de arcuri, în care centrul fiecărui cerc este pe circumferința a șase cercuri învecinate de același diametru, încadrate echilibrat într-un alt cerc mai mare.

Pe lângă caracteristicile de proporționalitate armonioasă, designul Florii Vieții a fost creditat și cu proprietăți legate de procesul evolutiv al conștiintelor. Pentru că arta vizuala, la fel ca și muzica, are o putere enormă de a transmite frecventele și ideile înalte.

Atunci când sunt purtate, desenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitate, echilibru și înțelegere în inițiere. Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceaste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Acest simbol sacru – prin energia puternica a forţei vieţii pe care o emană – întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Floarea Vieții ne protejează şi ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

OM si Floarea Vietii sunt simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte

OM si Floarea Vietii – simboluri cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top