Tablou OM (AUM)

80 lei

Pătrundeți alături de noi pe minunantul drum al iluminării. Atingeți profunda dvs. stare de perfecțiune prin eliberarea de suferință și prin manifestarea spre toate ființele, a compasiunii și a fericirii depline. Începeți prin a privi cu sufletul spre acest tablou OM, căci drumul este pavat cu daruri neprețuite, dar totul începe cu primul pas! Un instrument în calea celor care practică tehnica vizualizării sau Mahayana, pyternice tehnici de meditație budistă.

Disponibilitate: În stoc

Dimensiunea tabloului *

Alege dimensiunea tabloului exprimată în centimetri (cm)

Alege imaginea cu care îți personalizezi această creație cu simbolul OM (AUM).

Model 1 0 lei Model 2 0 lei Model 3 0 lei Model 4 0 lei Model 5 0 lei
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Putem folosi acest tablou OM pentru a ne sustine meditatia, vizualizarea și transmutarea energiilor spre a manifesta compasiune și iubire. Eliberarea noastra de orice suferință începe prin a poziționa conștiința pe calea eliberării, care este calea sinelui nostru superior și calea naturii celei mereu schimbătoare.

Vă invităm să experimentați mantra OM (AUM) și să vă bucurați de aceste creații deosebite, tablouri pe pânză tip canvas cu simbolul OM. Sunt creații realizate prin măiestria spiritului și poartă în ele îngăduința unei ființe ce nu este constrânsă de nici o suferință. Menite să pornească vibrații profunde în sufletul celui ce le privește, acest tablou OM poate fi o sursă de auto-definire, de expansiune a conștiinței și de eliberare a ei de prejudiciul suferinței de orice natură. Alegeți dimensiunea potrivită și imaginea pentru tablou, iar acest deosebit tablou va fi mai aproape de dvs. cu un pas. Prețul minim este pentru modelul cu dimensiunea de 20/20cm.

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ pronunțat AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. … Tablou OM (AUM) Citește…

Tablou OM (AUM) Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou OM (AUM)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top