-20%

[EVENIMENT] Atelier educativ despre Floarea Vieții + 1 CADOU GARANTAT

137 lei 110 lei

Stoc epuizat

SKU: ATELIER01 Categorie:
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Te invităm la un eveniment menit să deschidă conștiința celor care participă și să sporească cunoașterea despre simbolurile de geometrie sacră și implicarea lor în viața de zi cu zi.

Te invităm la Atelierul educativ unde vom înțelege împreună, din prezentarea oferită de Adina Nicula, ce sunt simbolurile sacre etalon și cum ne pot susține ele.

Vei afla despre aplicabilitatea simbolurilor sacre și utilizarea lor pentru îmbunătățirea condiției de viață pe toate planurile (spiritual, fizic și energetic).

De asemenea, vom studia împreună mandala personala și căile prin care putem accesa potențialul divin, drumul și misiunea personală, prin intermediul calendarului mayas Tzolkin.

Pentru că dimensiunea fizică în care ne aflăm cu toții, este marcată de materie, pentru că materia este energie, vă oferim taina orgonilor. Orgonul este un instrumente construit și folosit în planul fizic, cu menirea să ne ofere ajutor în purificare, vindecare, echilibrare și multe altele.

NOTEAZĂ ÎN CALENDAR!

Sâmbătă, 14 mai 2022, între orele 11:11 și 14:15

NE ÎNTÂLNIM!

La The Hub, Strada Baratiei nr. 31, vis a vis de Parcarea Magazinului Cocor – Bucuresti

ÎMPREUNĂ CU:

Adina Nicula – Artist la FOLCONCEPT.ro

Ioana Stanciulescu – Artist la Orgonul – energia infinita

Mai multe detalii?

Atelierul este deschis pentru 3 ore în incinta clubului The Hub din București.

Biletul vă garantează un loc sigur într-o sală spațioasă special amenajată.

Consumația se comandă la barul locației.

Atelierul educațional despre Floarea Vieții este structurat în 4 părți principale:

Partea 1 – Despre Floarea Vietii: de la teorie la practica, concept, credinta, artefacte si locuri din toate civilizatiile lumii, demonstratia beneficiilor acestui simbol cu ajutorul biometrelor , tehnici de aplicarea beneficiilor simbolului in viata de zi cu zi.

Partea 2 – Mandala personala: despre si cum putem lucra cu mandala personala vom studia pe planse de lucru personalizate cu data nasterii fiecarui participant (veti fi contactat telefonic dupa inscriere pentru datele necesare). Mandala personala se calculeaza în baza unor algoritmi în funcție de data si ora nasterii, ESTE UNICA iar forma si culorile sale difera de la persoană la persoană.

Partea 3 – Studierea semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin: strans legata cu decriptarea mandalei personale. Cu ajutorul informațiilor oferite de calendarul străvechi Tzolkin, se pot afla potențialul, calitățile, talentele cu care sunteți înzestrați. Astfel puteti să aveți mai multă claritate cu privire la domeniile, proiectele în care puteți contribui într-un mod benefic prin darurile voastre native.

Partea 4 – Despre beneficiile Ogonului: dispozitiv cu energie naturala care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, contrabalanseaza toate efectele enegiilor artificiale, neutralizeaza efectele radiatiilor electromagnetice.

Vom putea discuta și răspunde la întrebările publicului, după prezentare.

Fiecare participant primește prin înscriere și achitarea în avans a biletului, un colier deosebit cu simbolul Floarea Vieții din argint: Creația este livrată prin curier rapid Sameday, oriunde în țară!


Accesul în sală se face pe baza biletului, dovada/email comanda.
Pentru mai multe informații despre eveniment, sunați la nr. de telefon: 0722.232.768 / ADINA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „[EVENIMENT] Atelier educativ despre Floarea Vieții + 1 CADOU GARANTAT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top