Bratara cu mesaj inspirațional „Totul e magie!”

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

SKU: BRA034 Categorie: Etichete: ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Marime bratara

16 cm, 18 cm

Despre produs

Bratara cu mesaj inspirațional Totul e magie! (totul e magie, totul e trăire, totul e în inima ta!). Creație handmade din Argint 925 premium rodinat. Disponibilă în două variante: de 16 cm si 18 cm. Latime bratara: 6 mm, grosime: 1.1 mm.

Bijuteria face parte din Colecția „Creează prin cuvinte”, colecție care celebrează puterea cuvântului exprimată atât de sugestiv prin sintagma „La început era Cuvântul „. Cuvântul este cel care ne conturează gândurile, ne exprimă trăirile,  ne materializează dorințele, le transpune din divin în lumesc, dă contur intențiilor, sentimentelor, imaginației.

Cuvântul ne ajută în  materializarea a tot ceea ce am plămădit în inimă sau minte. Ele ne sprijină și ne conturează viața.

Cuvântul este cel care sugereză viitoarea acțiune, este PRIMUL PAS, este ajutorul potrivit,  cel care ne sprijină în împlinirea menirii.

Prin cuvânt comunicăm, ne motivăm, ne exprimăm, admirăm, iubim, creăm.

Alăturarea specială a cuvintelor cu valență specială în mesaje inspiraționale au o influența deosebită asupra stării de spirit, asupra aurei și echilibrului energetic.

În 1994, medicul japonez Masaru Emoto a demonstrat puterea cuvintelor pozitive fotografiind moleculele de apa îngheţate după ce le-a expus unor melodii sau mesaje scrise. Apa a cristalizat armonios la melodia Silent night sau la cuvinte precum Mulțumesc, Iubire, Pace.  Emoto ne dovedește prin experimente științifice ca energia vibrațională umană (gânduri, cuvinte, idei, muzică) afectează profund structura moleculară a apei. Masaro Emoto ne spune că „Gândurile despre propria noastra persoană, emoțiile noastre, aspirațiile noastre, toate influențează starea de sănătate, direcția în care ne deplasăm atât în plan fizic, cât spiritual și intelectual. Cuvintele pe care le adresăm celor din jur, modul în care ne relaționam la ei prin sentimente, au un impact inclusiv la nivel molecular.”

Suntem perfect construiți „după chipul și asemănarea” cu puterea magică de a schimba lumea. Cu toții am fost binecuvântați de  Dumnezeu cu puterea de a crea. Dacă ne folosim la maximum această putere, vom putea schimba lumea, percepția, viața într-o singură clipa. Acțiunea de a rosti cuvinte, de a ne autosugestiona prin mesaje inspiraționale și de a crede în ele ne conferă puterea  de a transforma realitatea așa cum inima ne dictează. 

Puterea CuvintelorLoveDo ItCantece

„Mesajele ascunse din apă” prezintă munca revoluționară a omului de știință de renume  internațional, japonezul Masaru Emoto, care a demonstrat stiintific că apa are puterea de a reflecta gândurile, cuvintele, rugaciunile, sentimentele și muzica. Rezultatele extraordinare ale lui Masaru Emoto ne pot schimba definitiv percepția asupra vietii si a lumii in care trăim. Privind fotografiile obtinute de el, ne punem întrebarea: „Daca gandurile pot face asta apei, atunci ce efecte au aceste ganduri asupra noastra?”

Acum dispunem de probe clare ca noi ne putem vindeca si transforma pe noi insine și intreaga planeta prin gandurile pe care alegem sa le avem și felul prin care alegem să le exprimăm.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara cu mesaj inspirațional „Totul e magie!””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top