-30%

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA

480 lei 336 lei

Brățara Wellbeing e mai mult decât o bijuterie, e o sursă de inspirație și de stare de bine! Creație din Colecția ARIA Premium Luxury cu serii limitate de bijuterii cu design unicat.

Disponibilitate: În stoc

Inspirație din puterea solara!

COMANDĂ AZI & GARANTĂM -30% REDUCERE CU MULT ☀️
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

 • Împachetare deosebită
 • Transport prin curierat rapid
 • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 14,91 g
Dimensiuni 21 × 2 × 0,7 cm
Material metal

Argint 925

Despre produs

Logo Colectia De Bijuterii Aria Premium Luxury

Ești pregătită să dai un refresh stilului tău și să te conectezi cu energia pozitivă a universului? 

Brățara Wellbeing nu e doar o bijuterie, ci o creație artistică excepțională. Lucrată manual cu multă migală din argint fin 925, ea te va face să simți că porți un talisman magic. Fiind parte a unei serii extrem de limitate, cu doar 4 exemplare, brățara Wellbeing e o bijuterie rară și prețioasă, o piesă de colecție care va atrage toate privirile.

Brățara are o lungime de 18 cm, plus un lanț de 3 cm pentru reglaj, ca să se potrivească perfect pe mâna ta. Fiecare brățară e o creație unică, lucrată manual cu multă migală, și vine ambalată cu grijă într-o cutie de cadou din catifea de lux și un saculet din catifea, ambele ediții limitate. E un cadou perfect pentru o persoană dragă sau pentru tine, o modalitate de a celebra frumusețea interioară și de a atrage energia pozitivă în viață.

Brățara Wellbeing te va purta într-o călătorie fascinantă prin lumea simbolurilor sacre, fiind decorată cu 13 simboluri sacre, atent selectate pentru a amplifica vibrațiile pozitive și a atrage armonia în viața purtătoarei.

Cele 13 simboluri gravate pe brățară sunt ca niște talismane miniaturale, fiecare având o semnificație specială și o energie unică:

 1. Ankh-ul egiptean: simbolul vieții eterne te va conecta cu energia vitală a universului și te va ajuta să te bucuri de o viață lungă și sănătoasă. Imaginează-ți cum energia sa te va înconjura ca un scut protector, dându-ți puterea de a depăși orice obstacol.
 2. Ochiul lui Horus: simbolul clarității și al intuiției te va ajuta să iei decizii bune și să te concentrezi pe ceea ce e important pentru tine. Cu ajutorul său, vei discerne mai ușor adevărul de iluzie și vei alege calea cea mai potrivită pentru tine.
 3. Floarea de Lotus: simbolul purității și al bucuriei te va ajuta să descoperi frumusețea din tine și din jurul tău. Imaginează-ți cum petalele sale delicate se deschid în sufletul tău, eliberând o energie vibrantă de bucurie și optimism.
 4. Infinitul: simbolul energiei fără sfârșit te va conecta cu sursa divină și te va ajuta să te simți mereu plină de vitalitate. Imaginează-ți cum te înconjoară o spirală infinită de lumină, dându-ți puterea de a duce la bun sfârșit orice proiect.
 5. Simbolul Soarelui
 6. Mantra “Believe”: crede în visele tale și le vei atinge! Această mantra puternică te va motiva să lupți pentru idealurile tale și să nu renunți niciodată la speranțele tale. Repetă-o cu încredere și vei vedea cum visurile tale prind contur.
 7. Cubul Merkaba: simbolul care te conectează cu sinele tău superior te va ajuta să descoperi cine ești cu adevărat și care e misiunea ta în viață. Imaginează-ți cum te ridici deasupra grijilor zilnice și te conectezi cu esența ta divină, descoperind un potențial nelimitat.
 8. Simbolul OM [AUM]
 9. Steaua lui David: simbolul protecției și al păcii te va feri de energiile negative și te va ajuta să găsești echilibrul interior. Imaginează-ți cum o stea luminoasă te veghează și te ghidează pe calea vieții, protejându-te de orice rău.
 10. Floarea Vieții: simbolul armoniei și al dorințelor împlinite te va ajuta să atragi în viața ta tot ceea ce îți dorești. Imaginează-ți cum energia sa magică te înconjoară și te umple de armonie, prosperitate și fericire.
 11. Mantra “Live well, Laugh often, Love life”: trăiește din plin, bucură-te de viață și iubește! Această mantra te va inspira să te bucuri de fiecare clipă și să trăiești o viață autentică și plină de satisfacții. Repet-o cu bucurie și vei vedea cum viața ta se transformă într-o aventură magică.
 12. Pandantivul cu 8 simboluri: postura Lotus, Soarele si Steaua, simbolul Păcii, Crucea, simbolul Om, Yin&Yang, Sămânța Vieții.
 13. Spirala

Pe lângă puterea magică a simbolurilor, brățara Wellbeing are un design delicat și elegant, care te va face să te simți feminină și încrezătoare. Pandantivul cu 8 simboluri este o bijuterie în sine, iar celelalte simboluri sunt gravate cu măiestrie pe brățară.

Brățara Wellbeing face parte din Colecția Aria Premium Luxury, o colecție aniversară, o colecție dedicată femeilor curajoase și ambițioase care vor să trăiască o viață extraordinară! Descoperă fascinanta Colecție Aria Premium Luxury, o celebrare a 10 ani de la începuturile noastre în arta bijuteriilor cu simboluri de geometrie sacră. Această colecție rafinată marchează un deceniu de expertiză în crearea bijuteriilor care emană armonie, echilibru și perfecțiune.

Fiecare piesă din Colectia Aria este concepută pentru a crea o conexiune profundă între arta fină și potențialul extraordinar al bijuteriilor. Combinația dintre materiale premium și pietre semiprețioase, alături de simbolurile de geometrie sacră, oferă fiecărei piese o aură de înțelepciune străveche.

Scopul nostru este să atingem direct inima și sufletul tău. Noi credem în bijuterii care te conectează cu divinul, încurajându-te să-ți exprimi feminitatea, să atingi împlinirea și bucuria, să găsești pacea și echilibrul.

Colecția Aria Premium Luxury redefineste luxul prin manufacturarea fină a materialelor de cea mai înaltă calitate. Fiecare piesă este atent selecționată și finisată cu migală, rezultând bijuterii exclusiviste, create în serii foarte limitate.

Transformă-ți viața cu această bijuterie din Colecția Aria Premium Luxury!

Despre Simbol

Floare de Lotus – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Oricine a observat vreodată o floare de lotus înflorită pe un iaz cu ape tulburi, nu a putut să nu remarce frumusețea acestei plante rafinate. Pe fondul cu iazul murdar, întotdeauna floarea de lotus apare extrem de curată și pură. Din acest motiv, lotusul a ajuns să fie asociat cu puritatea și frumusețea, în religii […]

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA Citește mai departe »

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, […]

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA Citește mai departe »

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care înseamnă nemărginit) se referă la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”. În filozofie, infinitul se referă la spațiu și timp, precum în prima antinomie a lui Kant. Atât în […]

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA Citește mai departe »

Merkaba – Origine, semnificație, beneficii ~ FOLCONCEPT

Merkaba este lumina cerească care poate fi radiată de oamenii aflați în cea mai înaltă stare a iluminării lor în timpul meditației. Se crede că poate conecta ființa umană la o altă lume, care este inhibată de spirite, creaturi divine și aduce persoana aproape de Dumnezeu. Cunoștințele despre aceasta au apărut în societatea modernă din […]

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ pronunțat AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. […]

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA Citește mai departe »

Steaua lui David – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Steaua lui David: acea stea cu șase colțuri care este unirea a două triunghiuri, este recunoscută ca simbol al evreilor din întreaga lume și al statului modern Israel. Are și alte semnificații, iar aceste semnificații sunt considerate semnificative pentru mulți oameni din întreaga lume; fie că sunt evrei sau nu. Cuprins Despre simbolul Steaua lui […]

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA Citește mai departe »

Yin si Yang – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Yin și Yang este unul din cele mai răspândite concepte din filozofia și metafizica chineză, ce au fost transmise de-a lungul istoriei prin diverse școli din China antică. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun Universul și toate componentele acestuia. La fel ca și în cazul altor noțiuni filozofice chinezești, influențele Yin și […]

Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA Citește mai departe »

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Wellbeing cu 13 simboluri spirituale / ARIA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top