Cana cu Mandală personalizată după data nașterii

85 lei

Stoc epuizat

SKU: CAN01 Categorii: , Etichetă:
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pentru cei care doresc un produs UNICAT (pernă, tricou, cană) cu o imagine inedită și cu o coloristică vie le recomand să experimenteze, să trăiască și să poarte mandala datei de naștere.

Mandala personala se calculeaza în funcție de data si ora nasterii, ceea ce face ca atât forma cât și coloristica sa să difere de la persoană la persoană.

Cana cu Mandala Personalizata este imprimata cu un desen în formă de cerc, care are la baza construirii sale geometria sacră. În limba sanscrită, ”manda” înseamnă cerc și sferă, iar ”la” are sensul de conținător. Desenul circular simbolic al mandalei reprezintă macro și micro universul, și ființa umană în multi-dimensionalitatea sa. Cana cu Mandala Personalizata funcționează ca o psihogramă care activează și accelerează transformarea și recalibrarea internă în acord cu scânteia divină din om, cu dorința sufletului. Este un instrument puternic care acționează atât în plan corporal, trupesc, cât și mental, psihic.

Realizată pornind de la ziua de naștere și pe baza numerologiei și a geometriei sacre, cana cu mandala personalizata vibrează armonios cu ființa noastră, fiind parte din construcția noastră cosmică, ne pune în acord cu noi înșine, cu părțile profunde din noi.

Carl Gustav Jung ar fi vrut sa bea un ceai dintr-o cana cu mandala personalizata

Carl Gustav Jung, psihanalist elvetian, a explicat că nevoia de a desena și privi mandale a apărut în timpul momentelor sale intense de dezvoltare personală. Apariția lor indică faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare.

Jung era convins că pictarea mandalelor personale îl face pe individ să acționeze integral asupra personalității. El mai afirma că atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde determinând o atitudine de reverență față de viață.

Când privim o Cana cu Mandala Personalizata, ea ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.

Cana cu Mandala Personalizata vine împreună cu interpretarea semnului și tonului mayas sub care v-ați născut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cana cu Mandală personalizată după data nașterii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top