Astrologia lunii martie 2024 este aici: șansa de a transforma sensibilitățile în forță

Martie 2024

Horoscopul lunii martie 2024 este un apogeu al sezonului eclipselor marcat de trecerea de la sezonul zodiei Pești la sezonul zodiei Berbec, un șoc pentru tot și toate. Ne așteaptă o șansă unică spre a ne lansa într-o nouă viață așa cum ne dorim din totdeauna!

Luna aceasta, mai multe planete se scufundă în apele meditative ale Peștilor, două planete se pregătesc să meargă retrograd, iar sezonul Berbec va începe înainte de eclipsele care vor domina vremea cosmică a lunii aprilie. Sezonul Peștilor marchează ultima oprire înainte de Echinocțiul de primăvară și Anul Nou Astrologic, unde ni se amintește să reflectăm, să rearanjăm și să redirecționăm pentru a face loc noilor începuturi. Prin intuiții, simboluri și sincronicități, universul ne ghidează către următorul pas al călătoriei noastre.

Date astrologice importante pentru martie 2024

Pentru aceia dintre voi cărora le place să scrie totul în calendarul personal din timp – acestea sunt datele pe care veți dori să le urmăriți luna aceasta.

Evenimente astrologice majore din martie 2024:

  • 9 martie 2024: Mercur intră în Berbec
  • 10 martie 2024: Lună nouă în Pești
  • 11 martie 2024: Venus intră în Pești
  • 18 martie 2024: Mercur intră în pre-umbră
  • 19 martie 2024: începe sezonul Berbec
  • 22 martie 2024: Marte intră în Pești
  • 23 martie 2024: Saturn intră în pre-umbră
  • 25 martie 2024: Eclipsă de Lună în Balanță

Evenimente astrologice care au loc în martie 2024

Începem luna cu o săptămână de tăcere din stele, cu Mercur stând nesigur în Pești. Încă ne străduim să ne colectăm gândurile și să ne comunicăm perspectivele, datorită faptului că Saturn a adus o verificare dură a realității. Acest tranzit poate aduce nesiguranță, confuzie și rușine, dar este și o oportunitate de a reflecta și de a face schimbări pozitive. Folosiți acest timp pentru a vă reevalua abordarea și pentru a construi o bază mai puternică. Pe măsură ce Mercur scapă de ghearele lui Saturn și se mută în Berbec pe 9 martie 2024, se alătură lui Chiron (vindecătorul rănit sau cea mai profundă rană a noastră) și Nodul Nord (înaintarea spre un viitor asumat), dând putere de vindecare cuvintelor tale. Așadar, vorbește-ți cu bunătate!

Ultima lună nouă dinaintea sezonului eclipselor are loc luna aceasta, pe 10 martie 2024, în semnul Peștilor. Luna nouă adesea susține ca o șansă de a începe din nou, dar cu atât de multe tranzite care schimbă viața în doar câteva săptămâni, acum fiind un moment bun pentru a vă relaxa și a vă bucura de micile plăceri. Reascultați muzica preferată, aprindeți niște tămâie, reflectați cu ochii minții și bucurați-vă de energia revitalizantă a lunii noi.

Pe 11 martie 2024, Venus intră în Pești, alăturându-se lui Saturn cel rigid. Sub influența acestui tranzit, ne simțim presați să ne luăm mai în serios pentru a fi demni de atenție și afecțiune. Această aliniere ne dă dorința de a adopta o abordare mai structurată a hobby-urilor și plăcerilor noastre ocazionale, angajându-ne la un nivel mai profund de atenție. Acum este un moment grozav să te angajezi în câteva meditații de reflectare în jurul conștientizării și sentimentelor tale inconștiente. Zăboviți în acest moment cât de mult puteți. Încercați să vă grăbiți înainte spre necunoscut, dar de ce? Pentru că odată ce sezonul eclipselor începe, soarta va prelua controlul.

Toată confuzia va fi înlăturată odată ce soarele va intra în Berbec pe 19 martie 2024, ridicând ceața și dând startul primăverii. Putem simți o senzație de schimbare la orizont, dar cosmosul ne va face să așteptăm încă o săptămână pentru eclipsa de Lună din Balanță de pe 25 martie 2024, pentru a avea cu adevărat o degustare a ceea ce ne rezervă viitorul. Eclipsele sunt despre găsirea viitorului tău, așa că are sens să chemi prin cuget, lucruri noi în viața ta, ce vor veni doar după ce ai absorbit energia și lecțiile de la oricare eclipsă. Cu aceste eclipse care au loc de-a lungul axei Berbec-Balanta, călătoria ta în timpul acestui tranzit este să-ți reformulezi identitatea și să înaintezi cu grație și măreție.

Creații cu simboluri în vibrația lunii martie 2024

Ca un omagiu adus destinului, precum un cântec de dragoste, oferim tuturor începând cu această lună, cea mai deosebită ofertă de bijuterii marca FOL®. Colecția ARIA Premium Luxury este o formă simbolică de a ne raporta la intrarea într-un nou an, cu înțelepciune, cu dăruire, cu măreție.

Dedicată înălțării tale spirituale, această colecție este precum notele muzica pe un portativ, dintr-un cântec sacru pe care doar inima îl poate auzi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top