Bijuterii terapeutice pentru o viață mai armonioasă

Bijuterii Terapeutice Pentru Creșterea Conștiinței Spirituale

Toate creațiile din Magazin Floarea Vieții sunt bijuterii terapeutice, concepute pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătății fizice și psihice a purtătorului. Acestea sunt fabricate din materiale naturale cum ar fi cristalele și pietrele semiprețioase, despre care se crede că au proprietăți vindecătoare.

Poartă zi de zi
bijuterii terapeutice


Bijuteriile terapeutice pot fi folosite pentru a îmbunătăți starea de spirit, a reduce stresul, a susține vindecarea fizică sau emoțională și a crește conștiința spirituală.

Poți folosi inelele, cerceii, colierele, brățările, pandantivele și celelalte accesorii din oferta magazinului nostru, pentru:

Bijuterii Terapeutice Pentru Îmbunătățirea Stării De Spirit

Îmbunătățirea stării de spirit

Bijuteriile terapeutice pot fi folosite pentru a promova sentimente de pace, calm și bucurie. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a reduce anxietatea și depresia. Prin purtarea lor contribuie activ la îmbunătățirea stimei de sine.

Reducerea stresului

Bijuteriile terapeutice pot fi folosite pentru a reduce stresul și a promova relaxarea. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a liniști mintea si spiritul pe parcursul zilei, pentru un somn mai bun noaptea.

Bijuterii Terapeutice Pentru Reducerea Stresului
Bijuterii Terapeutice Pentru Susținerea Vindecării Pe Toate Planurile

Susținerea vindecării pe toate planurile

Bijuteriile terapeutice pot fi folosite pentru a susține vindecarea fizică și emoțională. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a stimula anumite chakre. Prin purtarea zilnică a bijuteriilor cu simboluri sacre se crede ca se realizează o protecție energetică împotriva evenimentelor negative ce pot apărea in viața, ce pot aduce boala, suferința, dezastre etc.

Creșterea conștiinței spirituale

Se pot purta bijuterii terapeutice pentru a crește conștiința spirituală și pentru a promova o conexiune mai profundă cu sinele și cu universul. Privitul zilnic al simbolurilor de geometrie sacra precum Floarea Vieții sau Cubul lui Metatron, produce in concepția inițiaților gnostici un efect de atracție din univers a unei energii specifice si extrem de benefică pe toate planurile fiintei noastre.

Bijuterii Terapeutice Pentru Creșterea Conștiinței Spirituale

Magazin Floarea Vieții oferă o gamă diversă de bijuterii terapeutice din argint, cu simboluri de geometrie sacră, cristale și pietre semiprețioase, create cu pasiune și atenție la detalii, care te ajută să te conectezi cu energia universului.

Cum alegi
bijuteria terapeutica potrivită?


Pentru a putea decide în favoarea ta sau a celui care va purta bijuteria, va trebui sa te informezi! Pe site îți oferim detalii despre:

Fiecare simbol, fiecare cristal, fiecare atom, poarta o înțelepciune pe care dacă o descifrezi, o asimilezi si o integrezi in viața ta de zi cu zi, realizezi aceasta conexiune cu sursa energiei universale de peste tot numita si Divin.

Alegând sa porți oricare dintre aceste bijuterii terapeutice din oferta noastră, alegi sa îți ajustezi destinul. Din înțelepciunea inimii proiectam si noi spre tine, spre a te susține in aceasta viața sa experiementezi intens vibrații energetice proiectate direct din imaginarul colectiv al omenirii din totdeauna.

Foloseste formularul alăturat pentru a-ți găsi bijuteria terapeutica. Cercetează simbolul si materialele folosite, iar apoi decide ce bijuterie va călători cu tine!

Despre Proprietățile terapeutice
Ale bijuteriilor noastre


Bijuteriile cu simboluri spirituale din argint cu cristale și pietre semiprețioase sunt considerate a avea o serie de proprietăți terapeutice, care pot fi atribuite atât materialelor din care sunt confecționate, cât și simbolurilor pe care le reprezintă.

Argintul este un metal nobil care este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii. De asemenea, se crede că argintul poate ajuta la echilibrarea energiei și la reducerea stresului.

Cristalele și pietrele semiprețioase sunt, de asemenea, considerate a avea proprietăți terapeutice. Fiecare tip de cristal sau piatră semiprețioasă sunt asociate cu o anumită proprietate sau energie. De exemplu, ametistul este asociat cu calmul și relaxarea, iar turmalina neagră este asociată cu protecția.

Simbolurile spirituale pot avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării. De exemplu, un simbol al protecției poate ajuta la reducerea anxietății și a fricii, iar un simbol al iubirii poate ajuta la îmbunătățirea relațiilor.

Iată câteva dintre principalele proprietăți terapeutice ale bijuteriilor cu simboluri spirituale din argint cu cristale și pietre semiprețioase:

  • Relaxare și reducere a stresului: Bijuteriile cu cristale și pietre semiprețioase care sunt asociate cu calmul și relaxarea, cum ar fi ametistul, jadul și cuarțul roz, pot ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea stării de spirit.
  • Protecție: Bijuteriile cu simboluri de protecție, cum ar fi ochișorul protector, crucea și hamsa, pot ajuta la protejarea împotriva energiei negative.
  • Echilibru și armonie: Bijuteriile cu cristale și pietre semiprețioase care sunt asociate cu echilibrul și armonia, cum ar fi cuarțul, citrinul, aventurinul și malachitul, pot ajuta la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării generale.
  • Iubire și relații: Bijuteriile cu simboluri de iubire și relații, cum ar fi inima, cuplul sau yin și yang, pot ajuta la îmbunătățirea relațiilor și a vieții amoroase.

Navighează prin catalogul nostru și descoperă bijuteria perfectă pentru tine! Efectele acestor bijuterii terapeutice nu sunt dovedite științific. Cu toate acestea, mulți oameni cred că aceste bijuterii pot fi un instrument valoros pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top