Bratara Floarea Vietii Argint Pe Snur Rosu

Aceste brățări talisman folosesc simbolul Floarea Vieții pentru a oferi o putere vindecătoare celui care le poartă. Este vorba despre un simbol de geometrie sacră ce permite minții să coreleze tiparele universului.

Purtând zilnic o bratară talisman cu Floarea Vieții beneficiezi de protecție sporită împotriva radiațiilor energetice venite de la telefoanele mobile, televizoare și diverse aparate electronice moderne (router wireless). Vibrația acestor radiații obstrucționează principalele canale energetice ale corpului tău și permite unor energii nefolositoare să se cimenteze în interiorul ființei tale.

O gândire curata, sinceră și adevarată se manifestă în echilibru cu totul. Aceste brațări talisman ne reamintesc faptul că suntem proprii noștri maeștri. Nu mai putem da vina pe ceilalți când vine vorba de acțiunile proprii, pentru că noi suntem ceea ce pas cu pas construim în noi. Purtatul unei astfel de brățări cu simbolul Floarea Vieții înseamnă să ai aproape de tine o amuletă energetică care te protejează și te ghidează spre o manifestare pură, sinceră, în concordanță cu vibrația creatoare a universului și a vieții însăși.

Vezi oferta cu brățări talisman
cu simbolul Floarea Vieții


Varietatea de modele de brățări talisman se datoreaza îmbinării creative dintre elemente precum cuarțul, perlele, mătasea, aurul sau argintul. Pentru tine am ales cele mai deosebite materiale când am creat aceste bratari amulete energetice vindecătoare.

De exemplu, pentru finețe și subtilitate, îți recomandăm să alegi un model cu simbolul Floarea Vieții aurit sau din argint, pe șnur de mătase cerat, împletit sau doar înnodat la capete. Este un șnur special tratat care nu reține apa, asigură o purtare practică fără nici o jenă. Poți alege culoarea snurului de mătase într-un echilibru Feng-Shui: roșu pentru ambiția interioară, galben pentru centrul tău spiritual sau negru pentru armonizarea în carieră.

Colecția FOLConcept cu brățări talisman include modelele special concepute pe vibrația chakrei a șasea. Numită și Ochiul Lui Horus sau Al treilea ochi, acest centru energetic poate primi acum un volum de energie în plus. Purtatul unei brățări talisman cu simbolul sacru pe margele din cuart de ametist ajută la amplificarea puterilor psihice, a clar viziunii, a intuiției, imaginației, a viselor lucide, creativității, înțelepciunii, concentrării și nu în ultimul rând încrederii în sine.

Poți alege pentru eleganță o bijuterie talisman cu simbolul din argint asortat cu perle naturale de cultură, de la Swarowski. Pentru orice femeie, purtatul perlelor crește vibrația energetică feminină și pune pe tine un val energetic ce te face să te simți mai frumoasă, emotivă, echilibrată și senzuală. Clar acest model de brățară este o amuletă magică aflată sub semnul și influența Lunii.

Deși poate nu este aici și acum locul să ne extindem la discuție, dar pentru că aceste brățări sunt foarte speciale, te invit să cunoști puțin din originea simbolului Floarea Vieții.

Secretul acestor amulete energetice este geometria sacră a simbolului Floarea Vieții

În primul rând, să vedem cum anume s-a format acest simbol folosit la aceste brățări talisman:

Vesica Piscis - Forma De Geometrie Sacra
Fig. 1:  a. Vesica Piscis –  b. Triunghiuri echilaterale – c. Arcade gotice

După intersecția primelor două sfere (văzute tridimensional) sau cercuri egale (văzute bidimensional) din Floarea Vieții, proporţia creată de acestea două este cunoscută sub numele de Vesica Piscis (fig. 1 – a). Aceasta este una dintre cele mai simple forme ale geometriei sacre. Unul din locurile naturale în care apare Vesica Piscis este spre exemplu, la izvorul Chalice Well din Glastonbury, Anglia.

După cum putem observa, în modelul Florii Vieții de pe orice bratara, aceste forme Vesica Piscis, una în prelungirea celeilalte, seamănă cu structura dublu helix a moleculei de ADN.

Dacă în interiorul simbolului Vesica Piscis sunt trasate linii drepte se pot construi simboluri precum crucea, triunghiuri echilaterale (fig. 1 – b), pătrat, dreptunghi, pentagon, hexagon și alte solide platonice. Fiind vorba de o geometrie perfectă, putem și azi să ne minunăm de arcade gotice (fig. 1 – c), arhitecturi ce rezită de peste sute de ani.

Samanta Vietii Triquetra Abc
Fig. 2: a. Triquetra – b. Torul Pi – c. Sămânța Vieții

Atunci când marginea celei de a treia sfere sau cerc se intersectează cu centrul primelor două sfere din Floarea Vieții, se formează Triquetra (Fig. 2 – a – cuvânt derivat din latinescul „tri-” – trei și „quetrus” – unghiular). Aceasta este de fapt formată din trei Vesica Pisces. Înțelesul său original a fost acela de ”triunghiular” și a fost utilizat pentru a se face referire la diverse simbolistici ale cifrei trei (sfanta treime, cele trei lumi, tridimensiunea etc.)

Continuând cu adăugarea următoareleor cercuri, după completarea celui de al şaptelea cerc, se va ajunge la etapa tiparului genezic, și anume Sămânţa Vieţii (Fig. 2 – c). Dintr-o anumită perspectivă acest simbol primordial arată ca un tor tubular (numit si Torul Pi – Fig. 2 – b).

”Forma de tor guvernează numeroase aspecte ale vieţii noastre. De exemplu, inima omului are şapte muşchi care formează un tor şi el pompează în şapte regiuni; întreaga cunoaștere se află în noi. Torul se află în jurul tuturor formelor de viaţă, a tuturor atomilor şi a tuturor corpurilor cereşti: planete, stele, galaxii, etc. Este forma primordială a existenţei.”

(Drunvalo Melchizedek – Floarea Vieții. Un secret străvechi, Vol. 1)

Continuând cu intersectarea următoarelor cercuri, până se va ajunge la 19 cercuri și 36 de arcuri, se va forma în final simbolul de geometrie sacră prezent pe modelele de bratari talisman – Floarea Vieții.

O altă informație deosebită este aceea că structura geometrică a apei cristalizate este similară cu structura de bază a FLORII VIEȚII. Așa cum știm, la originile sale, viaţa a evoluat în apă, iar întreaga viaţă de pe Pământ depinde de apă, ca element esenţial al existenţei sale.

Așadar, vă invităm să acordați încredere acestui simbol cu străveche valoare spirituală, foarte bogat în informații. Când purtați o bratara talisman cu floarea vietii să fiți atenți la ce stare veți, ce lucruri minunate vi se întamplă, cum reușiți să rezolvați anumite situații. Asta considerăm noi că este magia, un simbol sacru purtat aproape de corp care ne ajută când avem nevoie.

Ideea este să nu mai fim spectatorii propriei vieți, ci să o și TRĂIM!!! Să nu ne mai lăsăm în voia sorții, ci să FACEM ceva, să acționăm conștient pentru a ne fi mai bine, MUUULT MAI BINE!!! Pentru că merităm!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top