Produse Cu Floarea Vietii - Perna Summer Glow

Oferta FolConcept de Produse cu Floarea Vietii imprimata pe ele: Tricouri, Perne, Cani si Tablouri. Aceste produse cu Floarea Vietii sunt imprimate cu un simbol de geometrie sacră, cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea –  generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al acestor produse cu Floarea Vietii imprimata pe ele, ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, aceste calităţi îmbunătățind stima de sine și prestigiul social.

Produse cu Floarea Vietii

Floarea Vietii este un șablon de geometrie sacră format din 19 cercuri complete și 36 de arcuri, dispuse simetric sub forma unui hexagon, în care centrul fiecărui cerc este pe circumferința a șase cercuri învecinate de același diametru, încadrate echilibrat într-un alt cerc mai mare. Floarea Vietii este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.

Hexagonul – transpus în Steaua lui David – simbolul analogiei și al armoniei – armonia între cele de sus și cele de jos, între cer și pamant, între divin și lumesc. Geometria sacră este adesea menționată ca “Matematica lui Dumnezeu” deoarece măsuratorile și rapoartele dintre formele sale se regăsesc în întreaga creație conștientă.

Perfecţiunea formei, a proporţiilor şi armonia acestui simbol  i-a atras dintotdeauna pe filozofii, arhitecţii, pictorii şi sculptorii din întreaga lume. Floarea Vietii este considerată un simbol  cu o străveche valoare spirituală, înfăţişând formele fundamentale ale spaţiului şi timpului şi reprezentând expresia vizuală a forţei vieţii, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viaţă. De-a lungul întregii istorii întâlnim simbolul Floarea Vieții, care poartă un înţeles profund şi benefic pentru fiinţa umană.

El poate fi găsit în manuscrise şi temple străvechi, în arta tuturor civilizaţiilor lumii, din toate timpurile (Piramidele din Egipt – primul loc unde s-a descoperit Floarea Vieții, în templele Shinto, în Anglia, Franța, Israel sau Egipt, sau încrustat pe porțile stravechi maramureșene). Leonardo da Vinci a studiat şi el forma şi proprietăţile matematice ale FLORII VIEŢII, pe care a imortalizat-o în operele sale magnifice. Pe lângă caracteristicile de proporționalitate armonioasă, designul Florii Vieții a fost creditat și cu proprietăți legate de procesul evolutiv al conștiintelor.

Pentru că arta vizuala, la fel ca și muzica, are o putere enormă de a transmite frecventele și ideile înalte. Atunci când sunt purtate, desenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitate, echilibru și înțelegere în inițiere. Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceaste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Acest simbol acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vietii – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine. Va propun să acordați încredere acestui simbol cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre.

Produsele cu Floarea Vietii: Tricouri, Perne, Cani si Tablouri, sunt imprimate cu dragoste, cu atentie la detalii, pe materiale de cea mai buna calitate, ceea ce face ca imprimeurile sa fie rezistente in timp si la multiple purtari.

Intelepciunea vine din lucrurile simple, deciziile grandioase vin din inspiratii de moment, fericirea vine din ceea ce ne dicteaza inima!!! Asa ca, dragilor, va propun sa ne inconjuram de lucruri care ne bucura sufletele, sa avem vise mari si sa facem alegeri din inima cu care sa crestem frumos!!! Sa purtam cu drag produse cu Floarea Vietii, sa le traim semnificatia si sa ne bucuram de energia pe care ne-o ofera!

“Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”
Mark Twain

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top