Codex Atlanticus P455R

Rezonanta energetica este provocata de interactiunea campurilor sub legile universale, precum sunt acordajul energetic, echilibrarea fortelor antagionice și altele.

Daca stii, te invit sa intelegi, daca nu stii, te invit sa afli si sa intelegi.
Vom vorbi despre patru aspecte, conjuncturi favorabile si chem constiinta ta pentru a le intelege.
A intelege si a sti sunt virtuti complementare pe care tu le poti manifesta chiar aici si acum!

Totul este energie si totul vibreaza cu o anumita frecventa


Frecventa vibratiei se masoara in herti si se noteaza cu Hz. Frecventa energiei este o valoare ce ne permite sa masuram si sa calibram totul in jur, tot ce contine atomi, pentru ca ei vibreaza! Masura cosmica, vibratia universului, radiatiile cosmice si terestre, influente ce vin sa marcheze cum suntem, cum aratam, cum gandim, ce facem, pentru ca atomic vorbind, orice bataie de aripi de fluture, creaza efecte majore precum mirositul unei flori. Nu stim totul, dar stim ca totul este interconectat. Iata cum:

Floare vietii este un simbol sacru – un patern descoperit in orice din jurul nostru, un sistem grafic complex ce migreaza constiinta noastra din plan fizic 2D in profunzimea si infinitatea cosmica, macrounivers si microunivers, conjuga lumea inconjuratoare in paternul sacru Floarea Vietii.

Precum in noi asa si in afara noastra – vorba fara veac, sintagma de conectare a constiintei cu valoare noastra primara de empatie cu vibratia iubirii. Iubirea manifestata in toate corpurile, reprezinta scopul si mijlocul prin care ce este in noi se armonizeaza cu ce este in afara noastra. Folosind rezonanta energetica, iubirea poate fi chemata si manifestata. Din multitudinea de emotii, putem manifesta oricand, oricare, fata de orice. Deja facem asta si doar fiind constienti contribuim mult.

Un grup de cercetatori distrug la propriu celulele canceroase – sau acele tumori canceroase, folosind niste dispozitive inventate de un bioenergoterapeut, acum ceva ani in urma. Aparatul original, emitea o vibratie energetica de o anume frecventa, ajustabila, catre sau intr-un organism viu, conectat la aparat. Cercetatorii au modificat aparatul si l-au facut sa induca acea frecventa generata dupa un reglaj, catre o celula. Privind prin microscop timp de 16 luni, incercand combinatii peste combinatii, cea mai cea, combinatia de aur a fost 440 Hz. Pana la aceasta nimic nu se intampla. Cand au ajuns la 440 Hz (pornind initial de la 100 Hz si observand cate 5 minute, apoi 101 Hz si tot asa), au realizat ca ceva functioneaza. Stiau ca frecventa ne poate influenta organismul, dar nu stiau concret la ce frecventa, cum reactioneaza celule noastre etc. Dragilor, oamenii astia vindeca acum cancerul si leucemia. Celule canceroase se dezintegreaza la nivel atomic la o frecventa intre 100.000 Hz si 300.000 Hz. Sunt atat de multe de spus incat mai bine priveste cateva minute acest video de prezentare:

Am gasit frecventa magica, asta va revolutiona viitorul nostru!

Pornind ziua ta asa cum faci zi de zi cand revii la lumea materiala din lumea viselor, ai un ajutor atunci cand valoarea vietii te depaseste. Cand totul e prea complex si prea mult, creierul simplifica, simbolizeaza o intreaga poveste intr-un gand, emotie, gust, senzatie. Din aceasta cauza te invit sa experimentezi rezonanta energetica cu Floarea Vietii despre care am scris atat de multe lucruri in textele noastre de pe site. Stiind cele de mai sus, incearca sa iti armonizezi vibratia ta si a spatiului in care te afli cu cel mai vechi simbol sacru, Simbolul de Geometrie Sacra Floarea Vietii.

De la perfectiunea formei la diversitatea vietii
Leonardo da Vinci inspirat de Natura si Floarea Vietii


Codex Atlanticus P455R
Consemnarile lui Leonardo Da Vinci intr-o lucrare de a sa realizata pe cand era la Florenta intr-o expeditie de cercetare finantata anonim sau necunoscuta sursa. Cine l-a angajat pe Leonardo acum cateva sute de ani sa cerceteze apa, de el a ajuns in Florenta si acolo a desenat asta?

Codex Atlanticus este o organizare a schitelor lui Leonarda Da Vinci ce ne spune despre anult 1515 ca este anul in care el a cautat forma perfecta inspirat fiind de paternurile cu simbolul Floarea Vietii gasite in Florenta. Fiecare desen, schita, este o privire, o perspectiva, a aceleiasi cautari, forma potrivita.

Cercetarea sa a fost cauzata de impunerea contractuala. Stim ca in varianta finala este vorba de o unduire nu de un unghi inchis. Astfel curbura perfecta dintre cercurile Florii Vietii l-a influentat pe Leonardo Da Vinci acum peste 500 de ani si pe noi astazi!

Pagini din Codex Atlanticus, cea mai mare colectie de schite si texte ale lui Leonardo Da Vinci

Simbolul Floarea Vietii se numeste asa pentru ca celulele dintr-un organism viu si chiar atomii, se aseaza sau se multiplica sau se stratifica dupa simbolul acesta accesat in 3D nu doar in plan 2D cum il vedem transpus cel mai des. In plan 4D Floarea Vietii este motorul vietii. Torusul care anima si constiinta ta dar si valoarea ta vibrationala (sa nu te dezintegrezi molecular ci sa stai mereu intreg asa cum te stii de cand te uiti in oglinda).

Vibratia Floarea Vietii
Geometria Sacra V.S. Microuniversul si Macrouniversul

Pana acolo eu va invit sa purtati simbolul sacru Floarea Vietii. Alegeti bijuteriile 3D cu simboluri sacre pentru a va armoniza vibratia de baza, naturala. Nu e ca si cum primiti ceva nou ci e ca si cum primiti ceva ce va asigura ca ce aveti se manifesta amplu, in intreg organismul, fara dezechilibre sau de scurta durata, atenuate fiind in camp energetic de vibratia dinstre bijuterie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top