Superluna Plina De Două Ori În August 2023

Comparativ cu o lună plină obișnuită, o superlună plină poate fi mai aproape de Pământ cu aproximativ 27,000 de kilometri, ceea ce o face să pară mai mare și mai strălucitoare pe cerul nopții. Acest fenomen astronomic a atras atenția și fascinația oamenilor de-a lungul timpului. Aceasta se întâmplă atunci când Luna se află în perigeu, adică la cea mai mică distanță față de Pământ în timpul orbitei sale.

O superlună apare atunci când Luna se află în cea mai apropiată poziție de Pământ în timpul orbitei sale eliptice. Acest aspect face ca Luna să pară mai mare și mai strălucitoare decât de obicei pe cerul nocturn. O lună plină apare atunci când partea iluminată a Lunii este vizibilă în întregime de pe Pământ. Aceasta se întâmplă atunci când Luna, Pământul și Soarele sunt aliniate, cu Pământul între Luna și Soare.

În luna august 2023, sunt așteptate două superluni pline. Acestea se întâmplă atunci când faza plină a Lunii coincide cu momentul în care Luna se află în perigeu. Cu alte cuvinte, în luna august 2023 vom avea două nopți în care Luna va arăta mai mare și mai strălucitoare pe cer:

  • pe 1 august 2023 la 21:31 (ora României): Super Luna Plină de Sturion în Vărsător
  • pe 31 august 2023 la 04:35 (ora României): Super Luna Albastră în Pești

Semnificația spirituală
a unei superluni în astrologie

O superlună descrie o lună plină care este geografic mai aproape decât de obicei: aceasta este cunoscută sub numele de perigeu. În acest timp, Luna este mai aproape de Pământ, ceea ce face ca aceasta să pară mult mai mare și mai strălucitoare decât de obicei. Aceste evenimente nu sunt bune doar pentru observarea stelelor, ci au și o semnificație specială în astrologie. Când apare o superlună – energia acelui tranzit se va extinde la scară mare și va avea potențialul de a vă transforma complet viața. Luna aceasta, sunt două superluni care apar „spate în spate”.

  • Superluna plină de sturion în Vărsător are loc pe 1 august 2023.
  • În timpul acestui eveniment astrologic, veți dori să profitați la maximum de vară încercând lucruri noi și creând amintiri minunate cu prietenii.
  • Superluna plină afectează toate semnele zodiacale, dar Vărsătorul și Leul o vor simți cel mai mult.

Din păcate, vara nu durează pentru totdeauna. Și, deși mai este o lună întreagă din cel mai bun sezon vreodată în fața ta, vei fi brusc conștient de faptul că cea mai mare parte a vremii calde și a zilelor însorite este în urmă.

Ei bine, poți să-i mulțumești pentru asta Superlunii pline de sturion care anul ăstă se află în Vărsător. Pe 1 august 2023, această puternică lună plină te va împinge să creezi câteva amintiri de vară epice, împreună cu prietenii tăi cât mai poți, conform unui astrolog certificat din Atlanta. Dar asta este doar o scurtă privire a ceea ce este rezervat pentru semnul tău zodiacal.

Iată la ce altceva vă puteți aștepta de la Superluna plină de sturion din Vărsător și cum vă va influența viața în viitor.

Astroloaga Adriana Tudosa ne vorbește despre „Lampa lui Aladin” ca principală caracteristică a acestei perioade cu două luni pline consecutive într-o lună calendaristică (detalii aici).

Februarie - Luna Iubirii Divine

Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.
Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate, i se deschide.”
Matei 7:7,8

Stai, ce este mai exact
Superluna plină de sturion din Vărsător?


Probabil că știți deja acest lucru, dar luna trece prin diferite faze – iar în timpul lunii pline, este o minge mare și strălucitoare pe cer. Numele acestei luni pline provine dintr-un amestec de surse culturale, științifice și locale. Superluna plină de sturion își primește numele pentru că tinde să se întâmple în aceeași perioadă în care sturionii uriași din marile lacuri, mări și oceane au fost prinși cel mai mult.

Sturionii sunt creaturi întunecate și misterioase care pot supraviețui zeci de ani în ape ostile și își petrec cea mai mare parte a timpului trăind pe fundul lacurilor tulburi. În fiecare august, acești monștri marini moderni ies la suprafață în căutare de alinare. Și dacă te-ai simțit împovărat de climatul cosmic în ultima vreme – este timpul să epurezi totul.

Când vine vorba de astrologie, fiecare lună plină se aliniază cu un semn astrologic diferit, creându-i o aură specială. Aceasta este, de asemenea, o superlună, ceea ce înseamnă practic că are un impact astrologic și mai puternic decât luna tipică.

Cum va influența
Superluna de sturion din Vărsător semnul TĂU zodiacal?


Această superlună plină te îndeamnă să faci conexiuni cu prietenii tăi. Face cineva un foc de tabără? Ai prins ideea. Ah, și se poate conta pe adunările în baruri și cluburi, pe ieșiri de peste noapte în natură și pe aproape orice altceva se întâmplă în restul verii.

În același timp, există o energie care te încurajează să trăiești și să te lași purtat prin viață. Da, s-ar putea să nu fii total încântat de cine se întâlnește cu prietenul tău în acest moment sau de alegerea ei de a se muta într-un oraș nou pentru un loc de muncă, dar știi și că nu este viața ta.

Cele Mai Bune Cadouri Pentru Fiecare Zodie In Parte

Cum să alegi bijuteriile cu simboluri sacre

În funcție de semnul zodiacal!

Venus este și ea implicată, încurajându-te să-ți urmezi inima. Poate că vei merge în sfârșit la acea întâlnire la prima vedere pe care prietenii tăi ți-o tot recomandă sau te vei decide să faci o excursie de weekend singură și să reflectezi la ceea ce este cel mai important pentru tine.

În timpul acestei superluni pline, vei fi, de asemenea, dispus să faci lucruri care sunt puțin diferite față de rutina zilnică, fie că mergi într-o călătorie pe apă sau încerci noul restaurant vegan din zonă. Dacă implică extinderea orizontului, aia e!

Cum va influența
Superluna plină de sturion viitorul?


Făcându-ți timp pentru distracția de modă veche cu prietenii tăi nu va face decât să-ți întărești conexiunile și să te apropie și mai mult de familie. Vei crea amintiri care îți vor rămâne pentru totdeauna și asta este un avantaj destul de mare.

O abordare mai relaxată a conexiunilor cu oamenii din viața ta poate, de asemenea, să te ajute să construiești relații deja puternice. Toată lumea vrea doar să fie acceptată așa cum este, așa că de ce să nu conducă prin exemplu? Când ceea ce fac alți oameni te lasă rece, șansele sunt mult mai mari ca ei să îți ofere aceeași curtoazie atunci când vei avea nevoie.

Ce este
o superlună plină albastră?


O “superlună plină albastră” este un eveniment astronomic rar care combină trei caracteristici distincte ale Lunii: superluna, lună plină și lună albastră.

Luna albastră din 2023 va fi a doua lună plină dintr-o singură lună. Se va întâmpla pe 31 august, în urma lunii de sturioni de 1 august.

Există, de asemenea, o definiție alternativă care califică o lună albastră drept a treia din cele patru luni pline dintr-un singur sezon. Ambele definiții se referă la sincronizare – în niciun caz luna nu apare albastră.

Termenul “lună albastră” se referă la a doua lună plină dintr-o lună calendaristică, care conține în mod normal o singură lună plină. De obicei, o lună calendaristică are o durată de 29 sau 30 de zile, iar o lună plină apare o dată pe lună. Cu toate acestea, din cauza diferențelor subtile în duratele lunare și calendaristice, se poate întâmpla ca într-o lună să apară două luni pline. A doua lună plină dintr-o lună calendaristică este numită “lună albastră”.

Pe 31 august 2023 va apărea cea de-a doua Lună plină, o Lună Plină Albastră. Termenul de Lună Albastră este folosit cel mai frecvent atunci când avem două luni pline într-o singură lună. Joi, 31 august, Luna Plină va atinge vârful la ora 04:35 ora României.

Superluna de pe 31 august va fi cea mai apropiată, mai mare și mai strălucitoare superlună plină din 2023. Luna este excepțional de aproape de Pământ (357.343 km). Data viitoare când vom avea o superlună plină mai aproape este pe 5 noiembrie 2025, când Luna se află la 356.979 km de Pământ.

Ce schimbări aduce din punct de vedere astrologic
superluna plină albastră de pe 31 august?

Excursiile de vară vor părea mai abundente când Marte va intra în Balanță pe 27 august, creând un propice punct de conjunctură cu pasiunea și conexiunea interumană. Cu toate acestea, dragostea te poate prinde fără răbdare în săptămânile următoare, iar întâlnirile ocazionale ar putea duce la următoarea ta mare dragoste.

Relațiile existente vor beneficia, de asemenea, de pe urma acestei plasări planetare, atâta timp cât fiecare partener se sprijină reciproc la scară creativă. Dacă simți că capriciile tale artistice nu sunt apreciate de persoana iubita, s-ar putea să apară probleme în paradis. De asemenea, atitudinile temperamentale ar putea tensiona dinamica intimă și platonică, ceea ce face important să găsiți modalități de a rămâne echilibrat la sfârșit de august.

Emoțiile vor crește în timpul Lunii Albastre din Pești de pe 31 august 2023, încheind luna cu o energie hipersensibilă, dar plină de compasiune. Lansarea va fi o temă majoră în timpul acestui eveniment astrologic, amenințând să declanșeze schimbări de dispoziție și sesiuni de plâns neprogramate. Permiteți-vă inimii să curețe ceea ce trebuie, înțelegând că aceste vibrații sunt menite să vă ajute să vă resetați la nivel de suflet.

Din fericire, Superluna plină a Peștilor din 31 august oferă o oportunitate de a revendica autoritatea internă, marcând momentul ideal pentru implementarea noilor reguli casnice. Un moment de liniște te va găsi în timpul superlunii pline din Pești, acționând ca una dintre cele mai norocoase și mai împlinite zile din an pentru tine, așa că asigură-te că găsești o stea spre care să-ți pui dorința.

Cum ne pregătim pentru
Superluna plină albastră de pe 31 august?


Având încredere în intuiția ta în jurul acestei luni pline! Datorită influenței Peștilor cu puterile lor parapsihologice, instinctele tale vor fi perfecte. Dacă stai pe gânduri în legătură cu o întâlnire sau o petrecere, ai permisiunea să deliberezi decizia finală în această zi!

Care este semnificația spirituală
a lunii pline albastre?


Deoarece superlunile pline albastre sunt atât de rare, astrologii cred că se aliniază cu natura spirituală a nativilor. Peștii sunt semnul tuturor lucrurilor mistice, cum ar fi spiritualitatea, subconștientul și visele noastre. Deoarece acest super eveniment astronomic este staționat în acest semn zodiacal, această lună plină rară este un moment puternic pentru a ne folosi propriile abilități psihice, în ciuda propriilor îndoieli sau scepticism.

„Din punct de vedere spiritual, aceasta se simte ca o a doua oportunitate pentru ca emoțiile tale să se încheie”, spune astrologul nostru. „În timp ce Peștii sunt de obicei cunoscuți că merg cu fluxul, această lună plină va avea o energie distinctivă de Saturn”, explică astrologul. Acest lucru se datorează unei conexiuni intense între Luna albastră și strict Saturn, ceea ce înseamnă că „emoțiile s-ar putea simți puțin înăbușite”, adaugă ea. În cele din urmă, sunteți încurajat să vă dezvăluiți cele mai profunde dorințe și să vă trimiteți cele mai mari vise în Univers spre a atrage împlinirea lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top